×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sommartider hej, hej. En regional rekryteringskampanj!

2020-06-24

Sommartider är ofta synonymt med vikarietider. Har du en sommarvikarie på ditt arbete (eller en ordinarie kollega) som ännu inte är med i Vision? Ställ frågan. Rekrytera. Få fina premier!

Under perioden 1 juli –14 augusti 2020 får du som är medlem i område Sydost ett presentkort på Sverigechecken på 200 kronor eller två biobiljetter då du rekryterar en ny medlem till Vision. Den värvade får även den en Sverigecheck till samma värde eller två biobiljetter!

Hur går det till?

Fråga din kollega om medlemskap i Vision. Gå in på hemsidan och klicka på "gula rutan" högst upp till vänster på sidan och registrera medlemskapet. Fyll sedan i dina och din kollegas uppgifter nedan. När medlemskapet är registrerat skickar Vision dig ett presentkort på Sverigechecken/två biobiljetter.

Tips!

Ställ frågan  enklare än så behöver det egentligen inte vara. Och svar på alla frågor behöver du inte heller sitta inne med, det tar Vision Direkt hand om. Vår rådgivning är bemannad vardagar 08.0020.00 och nås via 0771 44 00 00 eller på visiondirekt@vision.se.

Just nu bjuder vi på tre månaders medlemskap.  Den som är under 30 år får hela första året som medlem för endast 100 kronor. Snacka om ett kanonerbjudande! OBS: Eventuell avgift till Visions Akassa tillkommer.

Jag som rekryterar 
Namn
Personnummer
E-post
Telefonnr
Premieval (endast ett kryss)
Jag tipsar om/jag har rekryterat 
Namn
Personnummer
E-post
Telefonnr (dagtid)
Titel

 
 

Nyheter

Till arkivet

1153 nya medlemmar under oktober

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Engagemangskiosken

Vad engagerar er på din arbetsplats? I Engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Vad engagerar dig?

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum