Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Regionkonferens region Sydost

Välkommen till regionkonferens i region Sydost.

Årets regionkonferens innehåller bland annat återkoppling från förbundsmötet 2014 och valfrågor. Regionkonferensen kommer även att användas som ett tillfälle att föra dialog kring avtalsfrågor.

Ett par val kommer att göras och dessutom inbjuder vi till HÖK-forum samt branschträffar för dig som inte arbetar inom kommun eller landsting. Möjlighet finns att delta på enbart regionkonferensen. Dag 1 ägnar vi åt Vi bygger Vision och dag 2 går vi in på HÖK/branscher. Detaljerat program kommer med bekräftelsen när anmälningstiden har gått ut.

Val
Val till Samordningsgruppen samt RIM, rådet för integration och mångfald, kommer att göras. Du hittar nomineringsblanketterna längre ner på denna sidan. Skicka dina nomineringar till karolina.sundqvist@vison.se senast den 30 oktober, gärna tidigare.

Tid
Dag 1: den 10 november börjar vi med fika kl 10.00 och startar upp dagen kl 10.30. Vi har aktiviteter fram till ca 17.30 och middagen börjar ca 19.30.

Dag 2: den 11 november börjar vi kl 08.30 och slutar kl 15.30.

Plats
Tranås Badhotell, Tranås.

Anmälan
Du anmäler dig via denna länk. Du väljer om du vill vara med på HÖK-forumet eller branschträff i anmälan. Fyll också i vilket branschavtal du går på i din anmälan.
Sista anmälningsdag är den 17 oktober

Varje avdelning/klubb har två platser var. Dessutom erbjuder vi en bonusplats till alla som tar med någon under 35 år. Utöver detta bjuder vi in representanter från centrala valutskottet, förbundsstyrelsen, RIM samt ledare i Vision.

Kontakt
Har du frågor eller funderingar går det bra att höra av dig till Karolina Sundqvist, telefon 013 24 90 51 och mejl karolina.sundqvist@vision.se. 

Nomineringsblanketter

Nomineringsblankett RIM.

Nomineringsblankett Samordningsgruppen. 

Skicka dina nomineringar till karolina.sundqvist@vison.se senast den 30 oktober, gärna tidigare.

Nyheter

Till arkivet

1549 nya medlemmar under oktober

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Engagemangskiosken

Vad engagerar er på din arbetsplats? I Engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Vad engagerar dig?

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum