Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Jobbsida

Aktuellt just nu

 • Efterlysning: tips på innovationer!

  Vision vill öka kunskapen om den utveckling som förbundets medlemmar bidrar med i välfärden. Innovationer kan vara stora i form av banbrytande nya tjänster och produkter, men de kan också vara små. Det kan handla om hur en arbetsplats förbättrar det dagliga arbetet, hittar sätt att spara tid och resurser genom nya metoder, smartare scheman eller smidigare kommunikationsverktyg. Det kan också handla om att hitta och förenkla regler som blivit onödiga eller komma på nya rutiner för arbetet.

  Vi vet att det finns massor av innovationer som du och dina medlemmar har kommit på och sedan sett till att de genomförts. Vi vill samla in dessa innovationer för att dokumentera och presentera dem på ett inspirerande sätt. Maila tips på innovationer och bra idéer som gjort ert arbete smartare, roligare och mer inspirerande. Skicka till: christian.orjestal@vision.se
 • Kalendarium för 2016

  Nu är vi klara med nästan alla datum för 2016, kalendariet kommer att vara levande och kan komma att ändras allt eftersom 2016 löper på. 
  Klicka här för att komma till kalendariet.

 • Ny Hjälp och Stöd sida

  Vi har nu, efter efterfrågan, lagt upp en Hjälp och Stöd sida för dig som är förtroendevald. Där kan du hitta mallar, tips, länkar och annat nyttigt som förhoppningsvis kan hjälpa dig in ditt uppdrag.
  Klicka här för att komma till sidan.

Nyheter

Till arkivet

1549 nya medlemmar under oktober

Allt det här får du:

 • Löne- och karriärcoachning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

 • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Engagemangskiosken

Med engagemangskiosken är det lätt att ordna aktiviteter på arbetsplatserna, och att sprida det ni gör till fler.

Vad engagerar dig?

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum