×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ärendehandledning Region Väst

Du som har förhandlingsfullmakt inom kommun och landsting, eller är förhandlingsansvarig utanför detta område, är välkommen till de återkommande ärendehandledningstillfällena.

I förbundets arbete med att kvalitetssäkra den lokala förhandlingsverksamheten ingår att ge återkommande ärendehandledning. För dig som har en förhandlingsfullmakt är det en förutsättning att du deltar på två ärendehandledningstillfällen per år. Syftet med handledningen är att ge dig stöd i ditt förhandlingsarbete med medlemsärenden.

Har du förhinder att delta på ditt områdes ärendehandledning kan du delta på valfri ärendehandledning. Tänk då på att du måste anmäla din närvaro till ordföranden i den avdelningen som ärendehandledning hålls på.

Du som har förhandlingsrätten i egenskap av ordförande i klubb eller avdelning (ej inom fullmaktsområdet) på din arbetsplats är välkommen att delta på valfri ärendehandledning. Anmälan av närvaro, till ordförande på avdelningen där ärendehandledningen hålls, är dock ett krav.

Ta med dig ett aktuellt medlemsärende alternativt rättstvist som ska utgöra underlag för gruppdiskussion och handledning. Om möjligt mejla ärendet till goteborg@vision.se senast några dagar innan ärendehandledningstillfället.

Ange alltid vilket ärendehandledningstillfälle du ska delta på i mejlet.

 

Nyheter

Till arkivet

1152 nya medlemmar under oktober

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Engagemangskiosken

Med engagemangskiosken är det lätt att ordna aktiviteter på arbetsplatserna, och att sprida det ni gör till fler.

Vad engagerar dig?

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum