×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ditt jobb är vårt jobb

Oavsett vad du behöver hjälp med på jobbet kan du alltid vända dig till vår rådgivning. Du når oss alla vardagar 08-20. Ring 0771-44 00 00.

Ställ din fråga om jobbet här!
Ditt jobb är vårt jobb

Lön är vår expertis

Hur ser löneläget ut för just ditt yrke? Med Visions lönestatistik kan du jämföra din lön baserat på sektor, ålder och var i Sverige du jobbar.

Distansarbete är vår grej

Att jobba hemifrån är bara en av många saker vi är experter på. När arbetslivet förändras ger vårt medlemskap dig trygghet.

Är det oroligt just nu?

Just nu är vi inne i en tuff period med oro både för ekonomi och smittspridning. Vår rådgivning ger dig svar på frågor om jobbet.

Fackförbundet för tjänstemän inom välfärden

Visions 200 000 medlemmar leder och administrerar arbetet inom kommun, region, kyrka eller bolag kopplade till välfärden. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

I vårt medlemskap ingår bland annat en av marknadens bästa inkomstförsäkringar, rådgivning om jobbet, fackligt stöd, karriärtjänster och förmånliga rabatter på t ex bolån och försäkringar.

Mer om medlemskapet

Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet

En inkomstförsäkring i toppklass ingår i ditt medlemskap i Vision. Extra bra att ha i oroliga tider och om du skulle bli av med arbetet. 

Får jag vaccinera mig på arbetstid?

Är det okej att vaccinera sig på arbetstid? Vilket stöd kan jag få av mitt fackförbund? Hitta svar på dina frågor om vaccination och arbete här. 

Har du frågor om corona och jobbet?

I vårt frågeforum hittar du svar på de vanligaste frågorna om corona och jobbet. Hittar du inte det du söker? Välkommen att ställa din egen fråga.

Vision chef

Är du chef?

Våra chefsmedlemmar har tillgång till professionell chefsrådgivning via Chef Direkt. Oavsett om din fråga handlar om din roll som arbetsgivare eller som medarbetare finns våra erfarna rådgivare till hands alla vardagar mellan 9-17.

Ring 0771 360 600

Ladda ner Vision-appen

För dig som är medlem i Vision!

  • Lönestatistik för ditt yrke

  • Ett unikt erbjudande varje månad

  • Chatta direkt med rådgivare

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum