×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

warning icon

Vill du testa vår betasida?

Vi har tagit fram en ny startsida på vår webbplats och du kan vara med att testa den. Vi vill gärna att du berättar vad du tycker. Testa den nya startsidan

Jobbhacks

Tipsen som gör jobbet lite lättare, bättre och roligare.

Jobbhack 4: IT-strul

Datorn hänger sig igen, systemen krånglar och det tar evigheter att logga in. Låter det bekant? Här hittar du några tips för en bättre digital arbetsmiljö.

Jobbhack 3: Stress

Övertid, få raster och ett Usain Bolt-liknande tempo. Känner du igen dig? Det kan vara ett tecken på att du har det för stressigt på jobbet. 

Jobbhack 2: Ineffektiva möten

Visste du att vi lägger i genomsnitt fyra veckor per person på ineffektiva möten – varje år? Det är dags att sluta med slösmöten som tar mer än vad de ger.

Jobbhack 1: Trötthet

Morgontrött? Slår eftermiddagsdippen till runt klockan tre? Här är några tips som kan hjälpa dig bli piggare på jobbet.  

Gå med i rätt fackförbund

Det är viktigt att vara med i rätt fackförbund. Vision är fackförbundet för dig som arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrka eller i ett bolag med koppling till välfärden. Jobbar du inom ett annat område ska du vara med i ett annat förbund.

Se vilka som kan vara med

Bli medlem – kostnadsfritt i 3 månader!

Bli medlem

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb