×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Jobbhacks

Tipsen som gör jobbet lite lättare, bättre och roligare.

Jobbhack 4: IT-strul

Datorn hänger sig igen, systemen krånglar och det tar evigheter att logga in. Låter det bekant? Här hittar du några tips för en bättre digital arbetsmiljö.

Jobbhack 3: Stress

Övertid, få raster och ett Usain Bolt-liknande tempo. Känner du igen dig? Det kan vara ett tecken på att du har det för stressigt på jobbet. 

Jobbhack 2: Ineffektiva möten

Visste du att vi lägger i genomsnitt fyra veckor per person på ineffektiva möten – varje år? Det är dags att sluta med slösmöten som tar mer än vad de ger.

Jobbhack 1: Trötthet

Morgontrött? Slår eftermiddagsdippen till runt klockan tre? Här är några tips som kan hjälpa dig bli piggare på jobbet.  

Gör som 197 000 andra. Bli medlem i Vision du också!

Vision är fackförbundet för dig som arbetar inom kommun, region, kyrka eller i ett bolag med koppling till välfärden. Ett medlemskap handlar om en sak: att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv.

Därför Vision

Bli medlem

Bli medlem

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb