Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Studenter söker jobb.

Kom igång med din karriär

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför får du som medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig och utveckla dig under hela din karriär. Vi har verktygen som hjälper dig att göra ditt jobb till din dröm.

För dig som söker jobb

Jobbsökandet steg för steg

Vi har listat alla delar av ett framgångsrikt jobbsökande tillsammans med tips och övningar

Allt om jobbsökandet

Cv-granskning

Visions karriäragenter gör en personlig granskning av ditt cv. Skicka in ditt cv och personliga brev och låt Visions cv-experter granska dem - få svar inom 24 timmar på förbättringar som ökar dina chanser att få jobbet!

Cv-granskning

Vässa din Linkedin-profil

Hur ska en proffsig Linkedin-profil se ut? Vi har tipsen och kan dessutom granska din Linkedin-profil och ge dig personliga råd.

Linkedin-granskning

Personligt karriärsamtal

Boka karriärsamtal med en professionell karriäragent - helt kostnadsfritt för dig som är medlem i Vision.

Karriärsamtal

Intervjuträning

Vill du känna dig extra säker inför intervjun? Boka tid för intervjuträning med en professionell karriärcoach. Som medlem betalar mindre än halva priset för tjänsten.

Intervjuträning 

Avtalsgransking

När du får ett nytt jobb ska du få ett anställningsavtal. Om du tycker det är svårt att tolka ditt avtal, eller bara vill ha råd och tips innan du skriver på det, är du varmt välkommen att kontakta Vision för personlig rådgivning.

Avtalsgranskning

Rätt lön från början

När du söker jobb kan det vara bra att förbereda sig på att du kommer att behöva löneförhandla eller komma med ett löneanspråk. Ju mer förberedd du är desto bättre. Det händer att arbetsgivaren vill att du ska skicka med dina referenser med en gång, och ibland ber de om ett skriftligt löneanspråk. Vi rekommenderar att du avvaktar med detta. Löneanspråk ska du vänta med så länge som möjligt, helst tills du blivit erbjuden jobbet. Du har då ett bättre förhandlingsläge och du vet även mer om tjänsten vilket gör att du kan komma med ett mer underbyggt löneanspråk.

Rätt lön från början

Kontakta oss

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar