Feministisk digitalisering

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Feministisk digitalisering

Vill du bli framtidens digitala ledare? Välkommen att söka vår nya spetsutbildning för studenter.

Ansökan är stängd.
Feministisk digitalisering

Om utbildningen

Våren 2021 anordnar Vision en spetsutbildningen i feministisk digitalisering som riktar sig till dig som är studentmedlem och som pluggar till personalvetare, beteendevetare eller socionom. 
 

Ansök här

Vill du bli en av Visions framtida fackliga ledare inom digitalisering? Då vill vi ha din ansökan! Ansök senast 6 december.

Frågor och svar

Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna om utbildningen! Hittar du inte svar på din fråga? Välkommen att kontakta oss!

Bli medlem - 100 kronor för hela studietiden

Bli medlem

Det ledande fackförbundet inom välfärden

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund, både för studenter och de i arbetslivet. Våra 200 000 medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

Mer om medlemskapet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar