×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

MiljöinspektörVindeln0 förfrågningar

Sandra Miljöinspektör i Vindeln

Tillsyn av miljöfarliga verksamheter, hälsoskydd och lite livsmedel. Huvudområde Miljöbalken.


ByggnadsinsopektörHALMSTAD0 förfrågningar

Tony Byggnadsinsopektör i HALMSTAD

Att arbeta som byggnadsinspektör i en liten kommun innebär ett väldigt brett arbetsområde. Vi handlägger bygglov, gör tillsynsbesök och mer därtill.


Miljö- och hälsoskyddsinspektörFORSHAGA5 förfrågningar

Kerrin Miljö- och hälsoskyddsinspektör i FORSHAGA

Arbetsområden . Tillsyn-livsmedel, dricksvatten, tobak/folköl/recept fria läkemedel, övriga uppgifter inom hälsoskyddsområden


Drifttekniker, drift spårNorrköping0 förfrågningar

Anders Drifttekniker, drift spår i Norrköping

Jag arbetar med drift och skötsel av tågstationer och hållplatser för Norrköpings kommuns kollektivtrafik inkl. spårvägsnät.


Miljö- och hälsoskyddsinspektörNorrköping1 förfrågning

Vesna Miljö- och hälsoskyddsinspektör i Norrköping

Kontroll av dricksvattenanläggningar (kommunala och privata vattenverk), livsmedelsanläggningar (restauranger, butiker, skolkök, livsmedelsindustri mm). jag jobbar också en hel del med beredskap inför livsmedel eller dricksvattenkris.


Energi- och klimatrådgivareSmedjebacken0 förfrågningar

Linn Energi- och klimatrådgivare i Smedjebacken

Som energi- och klimatrådgivare(50%) ger jag råd om värme, ventilation och att spara energi med mera. Övriga 50 % arbetar jag med att spara energi inom kommunens fastigheter.


LivsmedelsinspektörÄngelhom1 förfrågning

Ann-Sofie Livsmedelsinspektör i Ängelhom

Tillsyn på livsmedelsverksamheter och vattenverk, rapportskrivning. Registrering av livsmedelsverksamheter. Remissvar på serveringstillstånd. Klagomål, misstänkt matförgiftning mm.


Miljösamordnade, AvtalscontrollerMalmö0 förfrågningar

Marie Miljösamordnade, Avtalscontroller i Malmö

Jag arbetar som miljösamordnare i en av Region Skånes förvaltningar, Primärvården Skåne. Vi är miljöcertifierade sedan 2011 och bedriver verksamhet i 30 av Skånes 33 kommuner. Vi kan berätta om det teoretiska och praktiska arbetet vi utför miljömässigt vid våra drygt 100 enheter.


MiljöinspektörSundsvall0 förfrågningar

Magnus Miljöinspektör i Sundsvall

Har jobbat med allt under många år. Numera mest radon, buller, bostadsärenden och några industrier.


MiljöinspektörFlen0 förfrågningar

Chatarina Miljöinspektör i Flen

Arbetar med tillsyn, prövning, information och rådgivning, miljöskydd. Beslutar enligt delegation i tillsyns-, anmälnings- och tillståndsärenden.


Miljö-och häloskyddsinspektörUppsala0 förfrågningar

Christer Miljö-och häloskyddsinspektör i Uppsala

Arebtar för närvarande med frågor tillsyn och klagomål om hälsoskydd samt luftföroreningar och trafikbuller. Dessutom har jag tillsyn på ett mindre flygfält och några motorsportanläggningar


ProjektledareBorlänge0 förfrågningar

Anna Projektledare i Borlänge

Jobbar på Näringslivskontoret med näringslivsutveckling med inrikting på teknikföretag. Jobbar också på Stiftelsen Teknikdalen, www.teknikdalen.se, med projektet Green Business REgion som går ut på att stärka miljöteknikföretag i Dalarna och Gävleborg, www.greenbusinessregion.se


MiljöingenjörKiruna0 förfrågningar

Åke Miljöingenjör i Kiruna

Arbetar främst med tillsyn, tillståndsansökningar och andra frågor enligt miljöbalken och dess förordningar


MiljöinspektörSkellefteå0 förfrågningar

Gabriella Miljöinspektör i Skellefteå

Jag arbetar med tillsyn på miljöfarliga verksamheter tex plastindustri, verkstäder, tankstationer, ytbehandling med flera. Jag arbetar även med PCB, nedskräpningar, sopdispenser, dagvatten och omvärldsbevakning. Du är välkommen att ringa eller maila mig om du vill se hur en dag kan se ut som miljöinspektör!


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har över 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum