×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Chef trafikavdelningEskilstuna0 förfrågningar

Anna Chef trafikavdelning i Eskilstuna

Avdelningschef trafikavdelning, stadsbyggnadsförvaltningen i Eskilstuna kommun. Ansvar för ekonomi, personal och verksamheter inom parkering, allmän och särskild kollektivtrafik, mobilitetsarbete, trafikregleringar mm


Förvaltningsspecialist StudentbostäderLinköping1 förfrågning

Christoffer Förvaltningsspecialist Studentbostäder i Linköping

I en organisation går det alltid att genomföra förändringar som höjer kvaliteten till en lägre resursåtgång än dagens. Det gynnar såväl kunder, organisation och medarbetare. På Studentbostäder arbetar jag med förbättringsarbete på bolags- såväl som på koncernnivå. Jag har nog fastighetsbranschens roligaste jobb i en organisation som har ambitionen att ligga ett steg före.


Projektsamordnare, projektledareKarlshamn0 förfrågningar

Chiquita Projektsamordnare, projektledare i Karlshamn

Är personalvetare i botten, men jobbar nu på en Arbetsmarknadsavdelningen med diverse verksamheter och projekt som vänder sig till unga16-24 år. Mycket fokus på samverkan mellan olika myndigheter, men även på att hitta metoder och rutiner. Ett omväxlande och jätteroligt jobb!


Verksamhetschef för Vision DirektStockholm26 förfrågningar

Anita Verksamhetschef för Vision Direkt i Stockholm

Chef över 21 fackliga rådgivare till Vision och STs medlemmar och förtroendevalda.


RegionombudsmanVästerås1 förfrågning

Simon Regionombudsman i Västerås

Jag jobbar som ombudsman på fackförbundet Vision. I mina arbetsuppgifter ingår att företräda medlemmar i arbetsrättsliga frågor, såsom lön, anställning, arbetsvillkor etc. Det kan vara att jag ger rådgivning men även att jag förhandlar med arbetsgivare. I jobbet ingår även att utveckla Visions verksamhet genom att göra arbetsplatsbesök och träffa medlemmar samt blivande medlemmar.


ArbetskonsulentNorrköping0 förfrågningar

Pierre Arbetskonsulent i Norrköping

Hej ! Jag jobbar som arbetskonsulent inom skolan med unga vuxna ( 20-24 år) vars målsättning är att utbilda sig till ett yrke och därmed bli anställningsbara. Yrkes-,arbets- och livskunskap står på programmet!


Utvecklingsledare (lokaler, säkerhet och krisberedskap)Göteborg8 förfrågningar

Tamara Utvecklingsledare (lokaler, säkerhet och krisberedskap) i Göteborg

Hej! Jag arbetar som utvecklingsledare i stadsdelen Centrum, Göteborgs stad. Det är en spännade och utmanande stadsdel att jobba i med tanke på den utveckligen som sker i centrala Göteborg. Jag arbetar med långsiktigt planering av förvaltningens lokaler, främst förskolor och ingår i många olika nätverk som syftar till att öka tryggheten och tillgängligheten i staden. Du är välkommen att följa mig under en arbetsdag. Hälsningar Tamara


ProjektledareGävle0 förfrågningar

Andreas Projektledare i Gävle

Jag är projektledare på omvårdnadsförvaltningen i Gävle för ett projekt finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden som syftar till att sprida kunskap till politiker och tjänstemän om hur vi med hjälp av alternativa driftsformer ska klara demografiska förändringar och utveckla vård och omsorgssektorn. Kom med en dag och se hur det är att driva ett projekt i en kommunal, politiskt styrd organisation.


ProjektkoordinatorUpplands Väsby2 förfrågningar

Maria Projektkoordinator i Upplands Väsby

Mitt huvuduppdrag är att samordna kommunens omvärldsanalys. Utöver det har jag lite olika uppdrag såsom personuppgiftsombud för kommunstyrelsen och Väsby Välfärd, projektledare för olika projekt, utredningar och uppföljningar, webbansvar för den enhet jag arbetar på. Min tjänst finns på Specialistenheten. En enhet som arbetar nära både politik och ledning. Mitt arbete i kommunen är otroligt spännande och varierande och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. När det gäller mitt uppdrag i Vision så är jag skyddsombud för Stöd och Process samt huvudskyddsombud för Vision i Upplands Väsby. Välkommen att höra av dig! Hälsningar, Maria


SamhällsplanerareAvesta0 förfrågningar

Sofie Samhällsplanerare i Avesta

Jag arbetar med kollektivtrafikplanering och mobility management. Sedan 18 juni och två år framåt har vi gratis kollektivtrafik i Avesta kommun. Det är ett spännande försök att få fler att börja resa kollektivt. Själv har jag jobbat för Tria och tog examen sommaren 2011. Välkommen till Avesta, ca 1,5 timme från Stockholm.


Handläggare,Park och Gata, Kundservice Örebro0 förfrågningar

Gabriel Handläggare,Park och Gata, Kundservice i Örebro

Har hand om kommuns yttrande i ärende gällande markupplåtelse. Administrativt arbete samt myndighetsutövande arbete.


HandläggareStockholm3 förfrågningar

Karin Handläggare i Stockholm

Jag arbetar som handläggare på Kommunförbundet Stockholms län, KSL, som är en politiskt styrd intressorganisation för Stockholms läns 26 kommuner, se mer på www.ksl.se. Våra uppdrag handlar om att samordna kommunerna för effektivare och bättre service för kommunens innevånare. Jag arbetar främst med två stora uppdrag: En gemensam vuxenutbildningsregion i länet och att samordna kommunerna och Stockholms läns landsting kring barn i behov av särskilt stöd. Många möten och mycket skrivande för att enas om gemensamma överenskommelser kring hur kommun och landsting ska samverka. Jag rapporterar kontinuerligt till förvaltningschefer och politiker. Ett spännande arbete om viktiga samhällsfrågor nära politik och beslutsfattande. Nackdelen är att det är längre från praktiken och de som verkligen arbetar för kommuninnevånarnas bästa.


Handläggare på samhällsbyggnadsförvaltningenVisby0 förfrågningar

Bo Handläggare på samhällsbyggnadsförvaltningen i Visby

Hanläggare ansökningar om serveringstillstånd av alkohol på krogarna. Kontroll på ställen att serveringen sköt enligt lagen. Tillsyn i affärer att tobakslagen följs. Infomation om och utbildning till personla om bestämelser som styr deras verksmahet.


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har över 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum