×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

PersonalchefMALMÖ1 förfrågning

Anders Personalchef i MALMÖ

Personalchef Landskrona stad. Fokusområde ledarskap, medarbetarskap, personalförsörjning, arbetsmiljö


Pa-konsultHudiksvall0 förfrågningar

Niklas Pa-konsult i Hudiksvall

Inriktning strategiskt personalarbete och kompetensutveckling för chefer


HR-strategKarlskrona1 förfrågning

Eva HR-strateg i Karlskrona

jag jobbar med övergripande frågor inom HR-området på kommunledningsförvaltningen. Aktuella frågor i höst är implementering av vårt nya personalpoltiiska program, rekryteringsprocess, ledarutveckling, kompetensförsörjning


PersonalsekreterareHagfors1 förfrågning

Helena Personalsekreterare i Hagfors

Arbetsrätt, avtalstolkning, policys, löneförhandling, protokoll, arbetsmiljö, rekrytering, uppsägning, omplaceringsutredningar


HR strategSvalöv 1 förfrågning

Annica HR strateg i Svalöv

Jobbar sedan många år med personalfrågor i Svalövs kommun. jag jobbar mycket med arbetsmiljö, hur vi kan bli bättre på detta, förebygga tex hot och våld. Jobbar med rehabärenden, dels samtal med enskilda sjukskrivna, samt kompetensutveckling av chefer. På så vis kan de bli bättre på att se tidiga signaler, följa upp m.m. Jobbar också lite arkiv, ok, inte världens roligaste, men det är kul! När man arbetar i en liten kommun, så gör man det mesta!


HR-strategEskilstuna1 förfrågning

Britt-Inger HR-strateg i Eskilstuna

Jag jobbar med kommunövergripande strategiska HR-frågor som styrdokument, förvaltningschefsrekryteringar och utvecklingsprojekt.


PersonalstrategPiteå0 förfrågningar

Maria Personalstrateg i Piteå

Hur arbetar en personalstrateg inom Piteå kommun


personalutvecklare umeå , VLL HR-centrum0 förfrågningar

Kerstin personalutvecklare i umeå , VLL HR-centrum

ledar- medarbetarskaputveckling,teamutveckling jobbar som internkonsult, administration av chefsutveckling etc


PersonalkonsulenyVännäs0 förfrågningar

ingrid Personalkonsuleny i Vännäs

Jag arbetar med arbetsmilj. rehabilitering, utbildning, jämställdhet och att skapa och informera om poliydokument


PersonalchefLysekil0 förfrågningar

Jovemo Personalchef i Lysekil

Jag ansvarar för en enhet (personalenheten) som är en central strategisk enhet tillhörande kommunstyrelsen Vårt ansvarsområde omspänner hela HR-området med fösäkringar, pensioner, arbetsrätt, förhandlingsverksamhet, företagshälsovård, arbetsträning, omplacering m.m.


PA-konsultBollnäs0 förfrågningar

Elin PA-konsult i Bollnäs

Arbetar sedan augusti 2011 på Bollnäs kommuns personalkontor med diverse kommunövergripande personalfrågor. Exempel på arbetsuppgifter är arbetsvärdering, medarbetarenkät, deltagande i förhandlingar, engagemang i ett regionalt projekt som heter "Hälsofrämjande ledarskap”, ansvar för feriearbeten, enkätprogram, rekryteringsverktyg samt innehåll till introduktionsprogram för nyanställda.


personalkonsult/projektledareUmeå0 förfrågningar

Marie personalkonsult/projektledare i Umeå

Jag jobbar som projektledare för Ungdomsjobb i Umeå kommun. Projektet syftar till att ge arbetslösa ungdomar chansen till en 6 månaders anställning i kommunens regi. Mitt arbete består tex av att inventera de tjänster som finns för de här ungdomarna, skriva annonser och förbereda vårt datoriserade rekryteringssystem. Jag sköter sen gallringen till respektive tjänst, håller informationsträffar med både ungdomar och enheter och håller i introduktionsdagar mm.


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har över 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum