×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

KulturutvecklareKarlstad3 förfrågningar

Marie Kulturutvecklare i Karlstad

Som kulturutvecklare arbetar jag med kultursamverkansmodellen och Värmlands kulturplan vilken jag är med och tar fram i samverkan med bland kulturverksamheter, kommunerna och civilsamhället. Jag ansvarar särskilt för mångfaldsfrågor: jämställdhet, hbtq, tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning, integration. Jag arbetar också med kultur och hälsa, handlägger vissa bidrag och initierar projekt inom mina ansvarsområden. I mitt jobb ingår mycket skrivande av diverse planer och rapporten, möten med kulturverksamheter, kommuner, studieförbund, landsting, myndigheter och deltagande i och planerande och genomförande av seminarier, utbildningar och konferenser. En mycket varierande jobb där man får bra inblick och överblick i verksamheter och arbetar både med kommuner och staten. Under arbetsdag tillsammans med mig får du som student följa hur det praktiskt går till att arbeta som kulturbyråkrat. Du kommer få följa med på möten med olika personer, se vilken typ av dokument man förväntas kunna ta fram och se hur en offentlig verksamhet fungerar. En möjlighet att upptäcka om detta jobb kan vara något för dig och en chans att ställa många frågor.


FritidsledareNYKÖPING0 förfrågningar

Roger Fritidsledare i NYKÖPING

Verksamhetsansvarig på fritidshem


KultursekreterareKiruna1 förfrågning

Lennart Kultursekreterare i Kiruna

Jag arbetar med allmänkultur d v s den delen av kulturverksamheten som inte är bibliotek eller kulturskola. Just nu mycket arbete med konstinköp till en ny skola och till ett äldreboende samt med stadsomvandlingsfrågor eftersom Kiruna centrum måste flyttas p g a gruvans verksamhet. Vi ska flytta till ett nytt Stadshus i oktober 2016.....


Biblioteksassistent/samordnareLudvika0 förfrågningar

Maria Biblioteksassistent/samordnare i Ludvika

Alla på bibliotek förekommande arbetsuppgifter, även en del arbetsledande.


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har över 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum