×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

KommunikatörSTOCKHOLM3 förfrågningar

AnnCharlotte Kommunikatör i STOCKHOLM

Jag arbetar som kommunikatör på Visions kansli i Stockholm. Mitt fokus är digital kommunikation mot studenter och unga akademiker. En vanlig dag på jobbet innebär webbuppdateringar, fixa tryckmaterial och uppdatera sociala medier.


WebbutvecklareVetlanda0 förfrågningar

Tobias Webbutvecklare i Vetlanda

Jobbar som webbutvecklare på Vetlanda Kommun. Jag utvecklar kommunens webbsidor i tätt samarbete med fyra kommunikatörer.


IT-teknikerAlafors, Ale kommun0 förfrågningar

Amra IT-tekniker i Alafors, Ale kommun

Sitter i första helpdesk, hjälper all i Ale kommun med olika datorelaterade problem m.m


MarknadschefLinköping1 förfrågning

Marie Marknadschef i Linköping

Jag är marknadschef på bostadsbolaget Stångåstaden i Linköping. Jag arbetar med kommunikation, marknadsföring och varumärkesfrågor. www.stangastaden.se


Systemsamordnare/förvaltareUddevalla0 förfrågningar

Rolf Systemsamordnare/förvaltare i Uddevalla

Jobbar på NU-Sjukvårdens eArkiv. Vi digitaliserar patientjournaler och andra dokument. Min uppgift här är att samordna våra IT-system samt förvalta några av dem. Detta innebär mycket systemadministration, utbildningsinsattser samt till viss del användarsupport.


Biträdande borgarrådssekreterareStockholm2 förfrågningar

Björn Biträdande borgarrådssekreterare i Stockholm

Hej! Tyckte att detta projekt lät intressant och ställer gärna upp och visar mitt jobb som bitr. borgarrådssekr. hos Socialdemokraterna i Stockholms stadshus! I mitt yrke fungerar jag främst som brevsvarare. Jag diarieför alla brev och mail som kommer till partiets företrädare och besvarar de flesta för företrädarnas räkning. Mitt uppdrag är lärorikt och ger en bra uppfattning kring vilka frågor stockholmarna brinner för och hur kommunpolitik fungerar i praktiken. Det vore givande att visa någon/några intresserad(e)!


InformationssekreterareTidaholm0 förfrågningar

Lena Informationssekreterare i Tidaholm

Intern o extern kommunikation web tidskrifter broschyrer medlemsvård projektledare mm


InsamlingsinformatörUppsala0 förfrågningar

Martin Insamlingsinformatör i Uppsala

Insamlingsarbete för EFS - en missionsrörelse i Svenska kyrkan. Sveriges äldsta biståndsorganisation när det gäller Afrika och Indien. Har varit med och arbetat med kortgivande och internetgivande inom EFS.


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har över 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum