×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

PedagogTUMBA0 förfrågningar

Hampus Pedagog i TUMBA

Svenska Kyrkan - Boo Församling. (Inriktning ungdom)


FörsamlingspedagogÅseda utanför Växjö0 förfrågningar

Maria Församlingspedagog i Åseda utanför Växjö

Jag arbetar som församlingspedagog i Åseda församling som fram till årsskiftet är en samfällighet med Nottebäck församling. Jag arbetar med barn, ungdomar och vuxna. Mina inriktningar är drama/teater, konst, andakter, konfirmander hemma och på läger, pilgrimsvandringar och trosvandringar för alla åldrar. Mitt arbete är varierande och innefattar även kontakter med skolor, föreningar, idrotten på orten och informationsverksamhet mm. Välkommen att komma en dag och dela vårt arbete i kyrkan.


DiakonUppsala0 förfrågningar

Mona Diakon i Uppsala

Arbetar med främst skola, ungdom, familj, pilgrim. En hel del samtal, svårt att vara med men kan dela erfarenheter.


StiftsgårdschefLinköping0 förfrågningar

Oscar Stiftsgårdschef i Linköping

Jag är anställd av ´Svenska Kyrkan, Linköpings Stift, och är ansvarig för Stiftsgården Vårdnäs i Brokind, 3 mil söder om Linköping. Arbetet ser ut som följer; - Marknadsföringsansvarig - Sitter i ledningsgrupperna för linköpings Stift och Stiftsgården Vårdnäs - Verksamhetsutvecklingsansvarig - Personalansvarig - Budgetansvarig Och mycket annat.


DiakonNorrköping0 förfrågningar

Leine Diakon i Norrköping

Har ett omväxlande arbete med samtal, cafeér, hembesök m.m. Ganska traditionellt. Sitter i ett av Norrköpings tuffare områden med mycket arbetslöshet, och fattigdom, med de speciella utmaningar det innebär. I övrigt är layotansvarig för vårt församlingsblad (med i redaktionen), en av de bokbordsansvariga samt håller på med smått och gott. Lite tekniskt intresserad.


FörsamlingsdiakonVara Kommun0 förfrågningar

Helén Församlingsdiakon i Vara Kommun

Jag arbetar med samtal, uppsökande verksamhet, mötesplatser för daglediga/arbetslösa,sjukskrivna, pensionärer. Leva-vidaregrupper för dem som mist en make eller maka. Integrationsarbete mellan svenskar och de som är nysvenskar. Kontakt äldreboende. osv.osv


DiakonStockholm - Värmdö0 förfrågningar

Jenny Diakon i Stockholm - Värmdö

Varierad diakontjänst i förorts/landsortsförsamling med viss inriktning mot äldre, grupper och frivillighet. För övrigt mycket samtal, själavård samt gudstjänster.


FörsamlingsdiakonKristinehamn0 förfrågningar

Kristina Församlingsdiakon i Kristinehamn

Jag arbetar med församlingsdiakoni utifrån delaktighetsbas. Jag har som uppdrag att driva utvecklingen av delaktighet/idealitet i pastoratet. Jag arbetar viss del av min tjänst på krismottagning för män som drivs i samverkan med kommunen


DiakonGöteborg0 förfrågningar

Pekka Diakon i Göteborg

församlingsverksamhet


DiakonStockholm0 förfrågningar

Anders Diakon i Stockholm

Hej. jag är född 1955, bor i Märsta med familj och har jobbat som diakon,sedan 1996 i Immanuelskyrkans församling. Den tillhörde Svenska Missionskyrkan, numera Gemensam Framtid. Har tidigare en pastorsutbildning i botten. Förutom kontakter med enskilda vuxna är min tjänst riktad till att utveckla den sociala omsorgen tillsammans med andra kyrkor och föreningar i norra innerstan


Diakon Sandviken0 förfrågningar

Marianne Diakon i Sandviken

Jag arbetar som diakon sedan mars 2010 i Sandvikens församling. En del av det jag gör: jag har grupper, som sorgegrupper och samtalsgrupp för långgtidssjukskrivna. Jag är med och leder pilgrimsvandringar, och är med som kontakt i en sångkör. I min tjänst som ständigt utvecklas är jag samordnare för ideellt arbete däribland gudstjänstgrupper.


DiakonBroby - Östra Göinge Kommun0 förfrågningar

Jenny Diakon i Broby - Östra Göinge Kommun

Organisera och handleda frivilliga i församlingsarbetet. Själavårdssamtal. Leva vidare grupper. Träffpunktsverksamhet för äldre och ensama. Gudstjänster mv.


diakonKil0 förfrågningar

Ann diakon i Kil

Socialarbete inom svenska kyrkan.


DiakonHalmstad0 förfrågningar

Eva Diakon i Halmstad

Arbetar tillsammans med en kollega på diakonicentralen Källan i Halmstad. Vi arbetar med allt från mässa måndag morgon till en grupp för anhörigstödjare på fredag eftermiddag. Däremellan finns, café med secondhand, sopplunch, enskilda samtal, stöd till asylsökande och för övrigt allt som kan inträffa under en vecka! Välkommen att besöka Källan!


DiakonSöderbärke0 förfrågningar

Marie Diakon i Söderbärke

Jag arbetar som diakon i Söderbärke församling. Mitt arbetsfält är "bred diakoni". Jag är ansvarig för barn- och ungdomsverksamheterna där också konfirmationsläsning ingår. Jag är webbadministratör och redaktör för vårt församlingsblad "Kyrkfönstret"samt naturligtvis ansvarig för diakonin i församlingen. En stor del av mitt arbete handlar om att skapa relation, till människor och kyrkan. Jag arbetar/samverkan med andra aktörer i samhället i olika projekt. Det är spännade att arbeta som diakon så jag skulle gärna vilja dela med mig av mina erfarenheter till andra.


UngdomsdiakonÖsthammar0 förfrågningar

Britt-Marie Ungdomsdiakon i Östhammar

Min arbetsvecka skiftar väldigt men som namnet säger är mitt arbete tänkt att rikta sig mot barn, ungdomar och deras situation. Jag deltar dessutom i verksamhet där syftet bl.a är att skapa livsrum där olika generationer kan mötas. Eftersom jag är på en liten ort och försöker fylla rollen som "Östhammars diakon" är det mycket annat jag gör också....


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har över 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum