×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Administrativ assistentÖSTERSUND0 förfrågningar

Lena Administrativ assistent i ÖSTERSUND

Stöd till vår områdeschef och våra enhetschefer i administration, personal o ekonomi


AdministratörJONSERED1 förfrågning

Sara Administratör i JONSERED

Jag arbetar som administratör på en högstadieskola. Mina främsta arbetsuppgifter är ekonomi och elevhantering. Dessutom administrerar jag skolskjutsen i Partille kommun.


Administrativ assistentMalmö0 förfrågningar

Christel Administrativ assistent i Malmö

Informations uppgifter om min arbetsplats Miljöförvaltningen i receptionen, halvtid. Samt telefonlotsning av nyföretag i Malmö stad, halvtid.


SektionsassistentGöteborg4 förfrågningar

Lotta Sektionsassistent i Göteborg

Arbetar som assistent för sektionschef som ansvarar för en klinik och är chef över läkarna cirka 50 st, på klliniken. Jag bistår dem med all möjlig hjälp samt sköter fakturor, personalregistrering, mötesadmin, IT-program m.m., m.m.


nämndsekreterare handläggare administratörkiruna0 förfrågningar

kerstin nämndsekreterare handläggare administratör i kiruna

protokollskrivning, exp av ärenden, diariet, ansvarig för bidragen till föreningar. lotterihandläggning, offfentliga brevlådan, handläggning kirunastipendiet,


AdministrationBJUV0 förfrågningar

Claes Administration i BJUV

Jobbar med administration inom arbetsmarknad, flykting och ekonomi.


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har över 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum