Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Hållbart engagemang

Du som förtroendevald ska ha möjlighet att vara engagerad utifrån dina egna förutsättningar, ha en god balans mellan ditt yrke, ditt förtroendeuppdrag eller engagemang i Vision och ditt privatliv.

Att vara engagerad i Vision innebär både ett ansvar och en möjlighet. Vi vill att ett engagemang i Vision ska upplevas som lustfyllt och attraktivt där vi tillsammans arbetar för att alla medlemmar ska få ut så mycket som möjligt av sitt arbetsliv. 

Filmer och övningar

Här hittar du tre kortfilmer om hållbart självledarskap och engagemang med tillhörande övningar och tips. 

Hållbart självledarskap

Förtroendevalda om hållbart självledarskap

Förbundsordförande Veronica Magnusson om hållbart självledarskap

Webbinarier och träffar

Vi erbjuder webbinarier och fysiska träffar för att lyfta metoder och även prata om drivkrafter och motivation som en del av hållbart engagemang.

Efter förbundsmötet kommer vi även att arrangera ett antal verksamhetsplaneringsträffar som riktar sig till förtroendevalda i avdelningar- och klubbars styrelser där vi också kommer prata om vikten av att planera utifrån olika förutsättningar.

Sök efter ”Hållbart engagemang” bland kurser och aktiviteter för mer information om aktuella träffar.

Kurser och aktiviteter

Att leda och motivera

Att ha engagerade medlemmar och förtroendevalda är en förutsättning för att föreningar ska kunna uppnå sina mål. Men vad är det egentligen som får människor att engagera sig? Varför stannar vissa kvar medan andra hoppar av? 

Se webbinariet om att leda och motivera (logga in)

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar