Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Rekryteringsdagen 2022

Nomineringarna i klasserna är nu klara! Vi ställer om och uppmärksammar våra rekryteringsstjärnor digitalt. Håll utkik efter mer information.

Information med anledning av covid-19

Med anledning av att smittspridning återigen ökar runt omkring oss har Vision beslutat att inte genomföra Rekryteringsdagen och galan fysiskt i februari 2022.

Att arrangera ett stort flerdagarsevent inomhus med många personer på plats är en stor investering och en stor utmaning ur smittskyddssynpunkt. Eftersom vi fortfarande befinner oss i en pandemi och smittskyddsläget är högst osäkert, så tar vi beslutet redan nu att vi ställer om till att uppmärksamma förbundets rekryteringsstjärnor digitalt istället.

Mer information kommer.

Nomineringarna är klara

Samtliga nominerade till årets rekryteringsstjärnor

☆ Tävlingsklasser ☆

Kvalificeringsperioden för Rekryteringsdagens alla tävlingsklasser är 1 januari 2021 till den 30 november 2021. De som nomineras i tävlingsklasserna 1-8 är den avdelning/klubb som värvat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek under denna period. Dessa bjuds in till Rekryteringsdagen under december 2021. Vinnarna i tävlingsklasserna 9 och 10 utses av Visions Förbundsstyrelse.

I klasserna 1-8 vinner de som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek under tävlingsperioden 1 januari-30 november 2021.  Förbundsstyrelsen utser sitt specialpris och Årets rekryteringsstjärna utses av förbundsstyrelsen bland de som nominerats av medlemmarna.

  1. Bäst rekryterande Region
  2. Bäst rekryterande Kommun upp till 150 medlemmar
  3. Bäst rekryterande Kommun 151-500 medlemmar
  4. Bäst rekryterande Kommun fler än 500 medlemmar
  5. Bäst rekryterande stift
  6. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka upp till 50 medlemmar
  7. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka fler än 50 medlemmar
  8. Årets chefsrekryterare (avd/klubb) Fler än 50 medlemmar
  9. Förbundsstyrelsens specialpris
  10. Årets Rekryteringsstjärna

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar