×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Nominera Årets rekryteringsstjärna!

Känner du någon som du tycker förtjänar att uppmärksammas lite extra för sitt engagemang och goda rekryteringsarbete för Vision? Då kan du nominera hen till Årets rekryteringsstjärna.

Vision växer och det är viktigt att vi blir fler. Det ger oss ännu bättre möjlighet att skapa ett mänskligt arbetsliv för våra medlemmar. Därför vill vi hylla de eldsjälar som hjälper oss att bli fler. Känner du någon som du tycker förtjänar att uppmärksammas lite extra för sitt engagemang och goda rekryteringsarbete för Vision?

Nominera då hen till Visions utmärkelse Årets Rekryteringsstjärna! Skriv en motivering som beskriver varför just din nominering ska bli årets rekryteringsstjärna.

Välkommen med din nominering senast den 30 november 2021.

Så går det till:
Varje center väljer ut två nomineringar som går vidare till en röstning i förbundsstyrelsen, som utser vinnaren. Vinnaren offentliggörs på Rekryteringsgalan den 10 februari 2022. Rekryteringsgalan är en del av Rekryteringsdagarna som genomförs 10-11 februari 2022. Mer information kommer i december

 

Dina uppgifter: 
Namn
Avdelning/klubb
Mejladress (ex. namn@adress.se)
  
Jag nominerar: 
Namn
Avdelning/klubb
Motivering (max 120 ord)
 

 

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1272 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum