Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Står du eller din avdelning/klubb på prispallen nästa år?

Save the date! 10-11 februari 2022 är det åter dags för Rekryteringsdagen och galan. Det är tillfället då vi uppmärksammar rekryteringsstjärnor runt om i landet och utbyter erfarenheter. Är det du som kommer att stå på prispallen? Skruva upp tempot i rekryteringen och håll utkik efter mer information!

Äntligen! Nu är det åter dags att ladda för Rekryteringsdagen med tillhörande gala. Möt kollegor i andra avdelningar/klubbar från hela landet och dela med dig av dina rekryteringstips och hur just ni gör på er arbetsplats för att få så många som möjligt att bli medlemmar i Vision! (Mer info om programmet för dagarna och galan kommer i december )

Nominera till Årets Rekryteringsstjärna!
Har du en kollega i din avdelning/klubb som är vass på att rekrytera nya medlemmar? Nominera hen till Årets Rekryteringsstjärna! I år får de som väljs ut även ta med en kollega, så kanske blir det du som får följa med på Rekryteringsdagen och galakvällen?

Till nomineringssidan och mer om hur stjärnan utses

☆ Tävlingsklasser ☆

Kvalificeringsperioden för Rekryteringsdagens alla tävlingsklasser är 1 januari 2021 till den 30 november 2021. De som nomineras i tävlingsklasserna 1-8 är den avdelning/klubb som värvat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek under denna period. Dessa bjuds in till Rekryteringsdagen under december 2021. Vinnarna i tävlingsklasserna 9 och 10 utses av Visions Förbundsstyrelse.

I klasserna 1-8 vinner de som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek under tävlingsperioden 1 januari-30 november 2021.  Förbundsstyrelsen utser sitt specialpris och Årets rekryteringsstjärna utses av förbundsstyrelsen bland de som nominerats av medlemmarna.

 1. Bäst rekryterande Region
 2. Bäst rekryterande Kommun upp till 150 medlemmar
 3. Bäst rekryterande Kommun 151-500 medlemmar
 4. Bäst rekryterande Kommun fler än 500 medlemmar
 5. Bäst rekryterande stift
 6. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka upp till 50 medlemmar
 7. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka fler än 50 medlemmar
 8. Årets chefsrekryterare (avd/klubb) Fler än 50 medlemmar
 9. Förbundsstyrelsens specialpris
 10. Årets Rekryteringsstjärna

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

2001 nya medlemmar under november

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum