Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Rekryteringsdagen & Rekryteringsgalan 2019

Vision växer så det knakar, vi ökar i medlemsantal för åttonde året i rad! Under Rekryteringsdagen och Rekryteringsgalan 2019 hyllades de eldsjälar som hjälper oss att bli fler. Här hittar ni alla vinnare!

Vinnare Rekryteringsgalan 2019

Stort grattis till alla vinnare!

1. Bäst rekryterande Region/Landsting
Vinnare: Region Uppsala
Antal nya medlemmar (%): 10%

2. Bäst rekryterande kommunavdelning upp till 150 medlemmar
Vinnare: Haparanda
Antal nya medlemmar (%): 33%

3. Bäst rekryterande kommunavdelning 151-500 medlemmar
Vinnare: Klippan
Antal nya medlemmar (%): 22%

4. Bäst rekryterande kommunavdelning fler än 500 medlemmar
Vinnare: Norrköpingsavdelningen
Antal nya medlemmar (%): 17%

5. Bäst rekryterande stift
Vinnare: Göteborgs stift
Antal nya medlemmar (%): 12%

6. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka upp till 50 medlemmar
Vinnare: AllboHus Vision
Antal nya medlemmar (%): 60%

7. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka fler än 50 medlemmar
Vinnare: Vision Nodra
Antal nya medlemmar (%): 43%

8. Årets chefsrekryterare
Vinnare: Haparanda-avdelningen
Antal nya medlemmar (%): 14% nya chefsmedlemmar i förhållande till medlemsantalet.

Förbundsstyrelsens specialpris går till Malmöavdelningen (region syd) 

Motivering: Malmöavdelningen, och lite extra blickfång på Mojtaba Ghafari, har under två gångna åren sett till att ha rekrytering som ett av de främsta målen.
Malmöavdelningen har visat ett stort engagemang samt sett till "att få saker att hända", vilket har underlättat och fött fram aktiviteter som gynnat Vision vad gäller rekrytering av nya medlemmar.
Mojtaba, som har varit centrets kontakt, har sett till att centret alltid haft förutsättningarna och bra underlag för goda aktiviteter. Som exempel: han parkerade sina egna bilar för att ordna parkeringsplats under Mobila Centret-turnén inom Malmö.
Han var även drivande och såg till att centret hade sina fokusmål (på socialtjänsten ), serverade med centrets "glassbilsturné".
På Mojtabas arbetsplats är nu nästan alla som KAN vara med i Vision medlemmar och de är väldigt positiva till Vision, även cheferna.
Centret har haft bra arbetsplatsbesök med avdelningen som lett till nya medlemmar och nya goda kontakter.
Speciellt på socialtjänsten har centret också haft framgångar med Malmö där bla. Leijla Huseinovic varit en klippa, som tidigare SSR-medlem som gått över till Vision och som verkligen fört fram att Vision är mera pådrivande och aktiva inom socialtjänsten.
Så ett stort tack till Malmöavdelningen med Peter Nilsson, ordförande, i spetsen och övriga som gör samarbetet bra och effektivt. Ett härligt gäng som har fyllt 100 år! 

Årets Rekryteringsstjärna är Anna Lundblad, Eskilstunaavdelningen

Motivering: Anna har lyft rekryteringen och sitt uppdrag som medlemsutvecklare, MUT, till en högre nivå 2.0. Genom att inte bara planera alla arbetsplatsbesök under året där vi träffar medlemmar och blivande medlemmar så har Anna också utvecklat en plan för hur vi lokalt ska jobba med våra ombud, så att de blir aktivare i att ställa frågan och hälsa alla nyanställda välkomna. Ett engagerat arbete med att samarbetsexplodera med regionen, kommunala och privata bolag har skapat en nyfikenhet och engagemang hos våra medlemmar. Allt detta gör att vi tycker Anna ska vara Visions första alternativ till att bli årets rekryteringsstjärna.

Mingelbilder (facebook.com)

Fler mingelbilder (facebook.com)

Rekryteringstips 2019

Rekryteringstips från förra Rekryteringsdagen/galan

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar