×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ditt jobb är vårt jobb

Oavsett vad du behöver hjälp med på jobbet eller i ditt uppdrag kan du vända dig till vår rådgivning. Du når oss alla vardagar 08-20. Mellan 09-17 finns rådgivare med extra fokus på dig som är förtroendevald. Ring 0771-44 00 00

Fler sätt att kontakta oss
Ditt jobb är vårt jobb

Frågor och svar om kampanjen

Här hittar du vanliga frågor och svar för rådgivningskampanjen. (Du måste vara inloggad som förtroendevald för att kunna ta del av dokumentet)

Mediaplan extern annonsering

Se kampanjens mediaplan för annonsering i externa kanaler. (Du måste vara inloggad som förtroendevald för att kunna se planen när du klickat på länken)

Annonsera lokalt

Vill din avdelning/klubb marknadsföra er lokala rådgivning och det stöd ni kan erbjuda medlemmar? Vi hjälper er med annonsen! Här hittar du allt du behöver veta för att annonsera lokalt!

Rådgivningskampanjen är tillbaka!

Det här kan du som förtroendevald göra

  1. Bjud in till en digital medlemsfika eller möte med möjlighet för befintliga och potentiella medlemmar att ställa frågor om jobbet.

  2. Skicka ett mejl till befintliga och potentiella medlemmar med information om Vision, vår rådgivning och vem du är! Vi har tagit fram mallar i olika versioner som du kan använda för att enkelt göra ett utskick - som exempelvis SMS, inbjudan till digitala möten och sociala medier-kit.

  3. Ladda ner bilder från Rådgivningskampanjen och sprid i dina kanaler och på din arbetsplats.

  4. Jobbar du från kontoret? Ladda ner affischer och sprid kampanjen på din arbetsplats!

  5. Passa också på att beställa snygga profilprodukter till arbetsplatsen. 

  6. Ta fram en egen annons! Vi hjälper dig att ta en proffsig bild och omvandlar bilden till en snygg annons som du kan sprida i bland annat lokalmedia. 

Kampanjmaterial

I Visions varumärkesportal har vi samlat allt material som vi nämner ovan och som du som förtroendevald kan använda för att sprida Rådgivningskampanjen på just din arbetsplats. Passa också på att beställa Vision-godis, sadelskydd och muggar i vår profilbutik!

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum