×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision firar 10 år - det händer i höst

2021-09-01

I september fyller Vision 10 år och det måste vi såklart fira.

Ett axplock av det som händer i höst:

 • Digital show för alla medlemmar. Den 24 september, kl 12-13, bjöd vi på en digital stand-up med Karin Adelsköld. Showen går att se i efterhand, läs mer på vision.se/show
 • VIP-kvart endast för förtroendevalda innan den digitala showen. Vi hittar pepp och inspration tillsammans med bland annat förbundsordförande Veronica Magnusson. Läs mer här.
 • Tema i sociala medier som lyfter att Vision fyller år samt vår handlingskraft. Även tävlingar.
 • Exempel på handlingskraft. Vi har intervjuat förtroendevalda och medlemmar med goda exempel på hur Vision gör skillnad. De kommer vi att lyfta i alla våra kanaler, och i en bilaga i Tidningen Vision. 

Hur vill ni fira hos er? Har ni idéer och tankar? Dela gärna i Facebookgruppen Förtroendevald i Vision så att fler kan ta del av era idéer.  

Detta kan du som förtroendevald göra för att delta i firandet:

 • Dela Visions innehåll på Facebook och Instagram kopplat till 10 år av handlingskraft. I dina egna kanaler eller kopplat till din avdelning/klubb.
 • Ladda ner och sprid vårt material i Varumärkesportalen. Där hittar du bland annat bilder för sociala medier, Teamsbakgrunder, flyer etc.
 • Delta och bjud in dina kollegor till den digitala stand-up showen! Även de som inte är medlemmar är välkomna att anmäla sig. Här finns en flyer du antingen kan skriva ut eller skicka digitalt.
 • Bjud in dina kollegor till att fira! Antingen till ett smittsäkert firande med avstånd men tillsammans om ni är på arbetsplatsen, eller ett digitalt firande om ni jobbar på distans. Passa på att snacka om vad facket gjort på er arbetsplats och vad ni vill göra framåt. Använd gärna vårt quiz om Vision! Här kan du beställa ett party-kitt.
 • Delta i våra tävlingar i sociala medier! Först ut i september blir det en fototävling där vi vill att ni delar bilder på ert firande på Instagram och använder #Vision10år. Mer info kommer på Instagram.
 • Koppla på rekrytering!
  Värva-kampanjen kommer att löpa under jubileumsmånaden september - ta tillfället i akt att ta kontakt med kollegor på din arbetsplats som inte är medlemmar. Berätta om vårt firande och bjud in dem till våra aktiviteter! 

Välkommen på VIP-kvart! 

Du som är förtroendevald är välkommen till en VIP-kvart tillsammans med Veronica Magnusson och andra ombud innan showen den 24 september. Tillsammans blickar vi tillbaka på det vi åstadkommit det senaste decenniet och hittar inspiration att jobba lika bra framåt. Anmäl dig här>

När du anmält dig via länken ovan kan du klicka här för att lägga till händelsen i din kalender.

Observera att du måste anmäla dig separat till VIP-kvar och show och att du kommer få två olika länkar till respektive sändning (samma morgon som sändningen). Bekräftelse och länk går till den adress du har registrerad i Mina sidor.

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1272 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum