Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Uppdaterat medlemserbjudande på bolån hos SEB

2021-06-07

Som medlem i Vision har du rabatt på bolån i två banker idag - SEB och Danske Bank. Det är TCO-gemensamma erbjudanden till medlemmarna. SEB har nu ett uppdaterat erbjudande.

Erbjudandet i korthet

Som medlem i Vision kan du ansöka om bolån hos SEB. Du kan påverka din boränta och som medlem får du dessutom 0,10 procentenheter i extra rabatt på din redan förhandlade bolåneränta. Detta gäller oavsett bindningstid. Väljer du ett klimatsmart boende får du ytterligare 0.10 procentenheter i rabatt. Ingen uppläggningsavgift tillkommer.

Vad är ”klimatsmart boende”?

Du som medlem har möjlighet till ytterligare 0,10 procentenheter i extra rabatt om du väljer ett klimatsmart boende vilket innebär att bostaden antingen har energiklass A eller B registrerat hos Boverket eller är något av följande: Svanenmärkt, Passivhus eller Miljöbyggnad guld/silver

Hur får jag som medlem i Vision del av erbjudandet?

I kontakten med SEB talar du om vilket förbund du är medlem i.

Kan jag först förhandla mitt bolån och sedan få ytterligare 0,10 procentenheter rabatt på detta?

Ja det stämmer, du kanske exempelvis kan flytta över sparande från en annan bank och på så sätt förhandla ner din ränta. När du och SEB är överens får du ytterligare 0.10 procentenheter i rabatt för att du är medlem.

Måste jag förhandla om bolånet varje år för att del av rabatten/erna?

Rabatten upphör efter villkorsperiodens slut. Om du exempelvis binder ditt lån på ett år upphör rabatten efter ett år. Du får då kontakta SEB för att förnya rabatten.

Jag har redan bolån hos SEB (genom Vision). Får jag ytterligare 0,10 procentenheters rabatt på den räntan?

Om du inte har utnyttjat erbjudandet sedan tidigare kan du ta del av erbjudandet i samband med förlängning. Du måste själv kontakta SEB för att de ska börja gälla.

Kan man bara kan utnyttja detta en gång?

Rabatten gäller en villkorsperiod i taget. Därefter är man välkommen att kontakta SEB för att få rabatten ytterligare en villkorsperiod

Om man har en bindningstid på tre månader (rörligt lån), så gäller det bara i tre månader?

Om du väljer en bindningstid på 3 månader gäller rabatten för närvarande i två år.

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar