Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

warning icon

Systemunderhåll

Välkommen till höstens Hur är läget-fikor!

2021-06-16

Under hösten 2021 finns ett behov hos oss alla att få energi i uppdraget som förtroendevalda. Genom digitala fikor får vi en chans att ses, prata om aktuella frågor och få inspiration av andra förtroendevalda. Varje tillfälle kommer ha ett tema. Datumen hittar du här nedan.

Visions hjärtefrågor är högaktuella just nu och vi hörs runt om i landet och driver  aktuella frågor såsom digitala arbetsmiljöfrågor, ledarskap och strategisk mobilisering kring äldreomsorgen. Vår arbetsmiljö har utmanats, det ställs nya krav på ledarskapet, och våra möjligheter att jobba fackligt har förändrats.

Vision bjuder alla som deltar på en Sverigecheck på 50 kr, så att ni kan fika på något gott under fikat! 

Hur är läget hos dig? Vilka frågor är aktuella hos medlemmarna? Vilka frågor får ni hantera i klubben eller avdelningen? Var med på digi-fika och berätta och lyssna på andra förtroendevalda.

Ledamöter från förbundsstyrelsen inleder träffen och efter det ger två förtroendevalda från olika delar av landet en lägesbild av hur det är hos dem. Vi delar med oss av våra fackliga framgångar och vad som är svårt eller utmanande. I slutet av fikan kan du skriva i chatten och berätta vilka frågor som är aktuella hos er.

Alla förtroendevalda i Vision är välkomna! 

När: Klockan 9-9:30 på fredagar vid nedanstående tillfällen

  • 3/9 Tema Ställ frågan! 
  • 24/9 Tema 10 år av facklig framgång
  • 15/10 Tema Strategisk mobilisering kring äldreomsorgen 
  • 5/11 Tema Arbetsmiljö 
  • 26/11 Tema Inkludering
  • 10/12 Tema Kompetensutveckling

Hur: Delta genom att följa denna länk: https://vision-se.zoom.us/j/95599590330. Det är samma länk för alla höstens fikor.  

Välkommen!

 

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar