Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Är du en av våra nya nationella kursledare?

2021-12-20

I Vision har vi nationella uppdrag och ett av dem (det roligaste?) är att var kursledare.

En nationell kursledare håller utbildningar enligt ett givet material hos klubbar, avdelningar och för Vision centralt. Utbildningarna sker fysiskt, på distans eller som blandat lärande.

Nu behöver vi utöka vårt glada gäng kursledare och kanske är du den vi söker?

Först och främst tänker vi att du brinner för utbildning och för Vision. Vi tänker att du är intresserad av människor och vuxnas lärande och utveckling. Glad och positiv och har lätt för att lyssna och kommunicera.

Vi förutsätter att du är väl förtrogen med Vision och våra värderingar. Att du lever som vi lär. Att du är förtroendevald i Vision och har en förankring i arbetslivet.

Som nationell kursledare förväntas du ta minst två utbildningar per år, helst minst två per termin (uppdragen fördelas i god tid så att du ska kunna planera ditt liv) Varje år har vi två-dagars fortbildning för våra kursledare och du förväntas delta minst vartannat år. Till en början håller du grundläggande utbildningar för t.ex. Vision-ombud och Skyddsombud för att sedan även hålla andra utbildningar inom vårt utbildningsutbud.

Uppdraget inleds med fyra dagars utbildning fördelat på tre tillfällen. Under utbildningstiden kommer du att få en mentor som har lång erfarenhet som kursledare och du kommer att genomföra ett kursledaruppdrag tillsammans med hen.

Det här får du

Vad får du då som kursledare? Du blir en del av ett glatt gäng, får härliga kursledarkollegor och möter Visions Utbildningsgrupp.

Som kursledare får du ersättning för förlorad arbetsinkomst när du är ledig för ett uppdrag och dessutom ett kursledararvode som ersättning för att du lägger tid på förberedelser. Om uppdraget är fysiskt beställer du resor som till andra uppdrag hos vår resebyrå, enligt Visions resepolicy. Utbildningsgruppen bistår med material till utbildningarna, råd och pedagogisk kunskap.

Låter detta som något för dig? Anmäl dig via länken nedan. Sista anmälningsdag är den 23 jan 2022.

Ansökan är stängd. Är du intresserad av uppdraget? Kontakta Utbildningsgruppen.

Undrar du över något? Hör bara av dig! Lättast når du oss på utbildning@vision.se. Välkommen med frågor och anmälan!

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar