Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision-appen tillgänglig för medlemmar

2020-09-09

Äntligen - Vision-appen blir tillgänglig för alla Visions medlemmar. Appen kommer bland annat göra det enkelt för medlemmar att kontakta er förtroendevalda via mejl och telefon och Vision Direkt blir även nåbara via chatt.

Fredagen den 11 september kom en ny version av Vision-appen. Då blev appen också tillgänglig för medlemmar! Appen ger en bra överblick av innehållet i medlemskapet, visar att Vision är nära och lättillgängligt och erbjuder medlemmar kontaktvägar till Vision Direkt och till dig som lokalt ombud. Du som redan har appen behöver bara uppdatera den för att få den nya versionen. Appen känner av om du är medlem eller förtroendevald när du loggar in och anpassar vyn. Vison-appen finns att ladda ner i Appstore och Playbutiken.

För dig som förtroendevald innebär det:

  • I appen kommer medlemmar i din avdelning/klubb att kunna se dina kontaktuppgifter. Det är därför viktigt att du loggar in på Mina sidor och kontrollerar att dessa är korrekta. Det som kommer att visas är din angivna uppdragstelefon samt din FV–mejl. Om du inte har en FV–mejl bör du skaffa en sådan direkt – den är en viktig del av ditt uppdrag. Din inkorg kan du komma åt direkt i appen.

  • I den nya versionen hittar du även Visions medlemsförmåner direkt i appen. Dessutom kommer det finnas ett förmånligt ”Månadens erbjudande” som kommer vara tillgängligt enbart via appen. (alltså ej på annat sätt). Du når erbjudandet via menyn i appen.

  • Kurser och aktiviteter kommer att se lite enklare och basic ut under en period. Vi jobbar hårt med att i nästa steg kunna erbjuda dig mer funktionalitet.

Inledningsvis kommer vi inte att marknadsföra appen mot medlemmar. Den stora lanseringen kommer ske från den 1 november. Det för att vi ska ha möjlighet att testa appen ordentligt och få in det nya verktyget för lönestatistik som är under utveckling.

Så kampanjmaterial och allt annat du som förtroendevald behöver för att sprida appen till medlemmar kommer i november.

Har du frågor kring Vision-appen eller behöver support på något sätt – tveka inte att höra av dig till minasidor@vision.se eller ring 08-789 64 09. Öppettider 8-11.30, 12.30-16.30

Här kan du läsa mer om fv-mejlen https://vision.se/fv-mejl/

Ps. Om du får frågor om den gamla Värva-appen: Uppmana medlemmar att radera den och ladda ner Vision-appen istället.

 

 

 

 

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar