Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ny version av Vision-appen ute!

2020-06-16

Vision-appen, ett enkelt verktyg för dig som är förtroendevald i Vision. Nu finns en rad nya funktioner i en uppdaterad version som nu finns tillgänglig i Google Play och App Store. Ladda ner den nu!

Nu finns en ny uppdatering av Vision-appen ute för nedladdning i Google Play och App Store. Uppdatera din app nu för att få de senaste funktionerna.
De nya funktionerna i senaste uppdateringen är:

 1. Nyheter. Nu får du utvalda nyheter direkt i appen.
 2. Gemensam fv-mejl. Om din avdelning har en gemensam förtroendevaldamejladress/box som du har tillgång till så kan du nu se den i appen. Om du har flera gemensamma mejlboxar så kan du se alla.
 3. Ökad säkerhet. För att skydda dina och dina medlemmars uppgifter så loggas du ut om du varit inaktiv i appen efter två timmar. Nästa gång du går in i appen loggar du in med bank-id. 

Appen innehåller verktyg för att stödja dig i ditt uppdrag. Där kan du :

 • Snabbt kontakta Vision Direkt för råd och stöd                      
 • Se lönestatistik sorterat på titlar i Vision
 • Enkelt värva nya medlemmar i värva-delen.
 • Få utvalda nyheter direkt i mobilen.
 • Se kurser och aktiviteter för dig som förtroendevald i din region.
 • Tillgång till din förtroendevaldamejl (fv-mejl) och er gemensamma förtroendevaldamejl om ni har en sådan och notis om hur många olästa mail du har.
 • Se inflödet till din avdelning.
 • Kontaktuppgifter till andra förtroendevalda i din avdelning eller klubb
 • Ta emot pushmeddelanden från Vision (se till att ha på meddelandefunktionen)

Värva-appen

Den här appen kommer ersätter Värva-appen, så ladda ner denna app och radera den tidigare Värva-appen. Du värvar enkelt nya medlemmar i Vision-appen genom att fylla i personnummer och kontaktuppgifter. Medlemmen du värvat får sedan ett mail för att komplettera ansökan med resterande uppgifter. Om personen inte fyller i uppgifterna inom fyra dagar så ringer Medlemstipset upp.

Kom ihåg

Det kommer nya uppdateringar av appen så se till att ha på funktionen i din telefon/platta som gör att den automatiskt uppdaterar till senaste versionen när det kommer en ny.

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar