×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ny profilbutik - med många nya produkter

2020-07-01

Vision har bytt leverantör av profilprodukter och därmed har vi en ny profilbutik. Den nya profilbutiken är tillgänglig via vision.se/profilbutik och Vision.topline.se

Den nya samarbetspartnern heter Topline och flera av Visions avdelningar har redan tidigare samarbetat med dem.

Du hittar en fråga/svar om den varför vi byter, den nya profilbutiken, rutiner och vad som gäller för beställningar här (du måste vara inloggad)

Nu finns många nya produkter ute i profilbutiken. Kika in i den!

Till info om profilprodukter och till den nya butiken

Kort om upphandlingen
I en upphandling, som genomförts under våren 2020, har Vision sett över sortiment och priser och har valt att samarbeta med en ny leverantör. I upphandlingen genomlystes bland annat hur de olika leverantörerna levde upp till krav på etik, miljö och arbetsförhållanden, kollektivavtal. Man tog även in referenser från andra kunder, flexibilitet och tog hänsyn till vilken prisbild leverantörerna hade.

Vision kommer årligen att undersöka hur förtroendevalda som beställt produkter ur profilbutiken upplevde detta. Detta för att kontinuerligt kunna förbättra utbud eller annat som efterfrågas.

 

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1156 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum