Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Fortsätt visa all handlingskraft!

2020-10-06

Fortsätt visa upp allt fantastiskt arbete som ni förtroendevalda gör runt om i Sverige! Sätt er på kartan och sprid er handlingskraft. Vi har uppdaterat Affischgeneratorn så du kan göra egna affischer och berätta om just era framgångar.

Kampanjen där vi lyfter kärnan i vårt fackliga arbete - du som förtroendevald och den skillnad du gör fortsätter - så sätt er själva på kartan och sprid era initiativ.

Kampanjen har synts i press, via digitala annonser och i sociala medier. I annonserna har vi lyft fram sju personer och deras initiativ lite extra, men vi vill visa upp mycket mer av vad som händer på våra arbetsplatser. Vi har därför tagit fram en interaktiv karta där du själv kan logga in och lägga upp lyckade initiativ som du vill dela med dig av. Det kan handla om allt från framgångsrika intresseförhandlingar till räddade jobb eller förbättrad arbetsmiljö.

Handlingskraftskartan

apsis_header_affischgenerator_2.jpg

Den här kampanjen handlar om att visa upp det goda arbete som ni förtroendevalda gör. Du är en viktig del i det! Så, förutom att registrera era framgångsrika initiativ på handlingskraftskartan kan du hjälpa till att sprida kampanjen. 

I Affischgeneratorn kan du enkelt göra din egen affisch med dig själv och det lyckade fackliga intitiativ du vill berätta om. Ta en bild av dig själv, skriv en kort text till rubriken "Att göra skillnad är mitt uppdrag" om vad just ni gjort och fixa dina egen kampanjaffischer. Dela affischen i sociala medier eller sätt upp den på din arbetsplats.

I trycksaksbeställningen på vision.se kan du därför ladda ner eller beställa affischer samt ladda ner bilder till sociala medier. Glöm inte att länka till vision.se/handlingskraft om du lägger upp något på sociala medier.

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar