×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vinnarna i ställ frågan-kampanjen!

2019-06-05

Stort tack till alla som var med och ställde frågan om medlemskap i kampanjen! Sammanlagt registrerades inte mindre än 4917 frågor under kampanjtiden! Fantastiskt!

Dzemila Glavovic, Malmö och Anna Lundblad, Esklistuna blev båda slutvinnare och får ett presentkort på en SPA-upplevelse!
Vem som ställde flest frågor var oerhört jämnt ända till kl 24.00 den 31 maj. Eftersom det var så jämt, gick vi igenom de titlar som tillfrågats. Bland dessa var en del arbetssökande, och som arbetssökande kan man bara bli medlem om man söker arbete inom Visions område. Instruktioner om vem som kan bli medlem i Vision var inte förtydligat i tävlingsinstruktionerna, vilket det borde varit. (Det stod att ”potentiell medlem” skulle tillfrågas). Därav har vi inte kunnat välja vem som skulle vinna av de två som ställt i särklass flest frågor.

Sluttopplistan ser ut så här:

Vinnare ställ frågan.jpg

Och fördelat på regioner:

Regionvinnare ställ frågan.jpg

Och avslutningsvis så har vi veckovinnare för vecka 22 som får två bilobiljetter vardera:

Malin Eriksson Söderlund, Sköllersta, Jakob Gezelius, Bottnaryd, Sofia Westerlund, Flen, Malin Eliasson, Mörrum och Mia Ahrentorp, Stockholm.

Stort grattis alla vinnare!

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1337 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum