×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ny funktion på Mina sidor

2019-04-10

Nu blir ärendehantering enklare! Nu kan du hantera ärenden via Mina sidor.

Som förtroendevald kan du nu själv enkelt skapa, redigera och handlägga dina förhandlingsärenden från början till slut via Mina sidor. 
Den nya funktionen är ett systemstöd för säker hantering av personuppgifter och som samtidigt underlättar och förenklar arbetet med ärenden.

Ärendehantering

Du skapar ett ärende på Mina sidor där du samlar all information om ärendet. Och om ett ärende ska överlämnas till Visions center slipper du skicka mejl med information om ärende till handläggare på Vision. 
Du kan exempelvis koppla alla medlemmar som är berörda till ärendet, skriva och registrera anteckningar, spara tillhörande dokument, registrera telefonsamtal, skicka en fråga kring ärendet till Visions center och skicka ärendet till ditt center för vidare handläggning.

Manual för den nya funktionen hittar du här på Mina sidor (du måste vara inloggad). Under våren kommer det också att komma en instruktionsfilm och e-utbildning.

Support/frågor

För frågor kring ärendefunktionen på Mina sidor är du välkommen att kontakta supporten alla vardagar klockan 09.00-11.30 och 12.30-15.00 på 08 789 64 09 eller minasidor@vision.se.

 

 

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1501 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum