×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Stoppa IT-strulet!

2019-10-21

IT-strul finns överallt och påverkar vår arbetsmiljö. Detta uppmärksammar nu Vision i en ny kampanj. Som förtroendevald kan du bland annat använda Digi-ronden, ett verktyg från Suntarbetliv som kan hjälpa till att förbättra den digitala arbetsmiljön på just din arbetsplats.

I dag startar Visions kampanj Stoppa IT-strulet. Vi vill uppmärksamma våra medlemmar på att strulande IT inte ska vara en del av vår arbetsvardag, utan ska klassas som ett arbetsmiljöproblem. Syftet är också att visa att Vision leder och engagerar oss i samtalet om digitalisering och framtidens arbetsliv inom välfärdssektorn.

Kampanjen kommer på olika sätt synliggöra hur vår digitala arbetsmiljö påverkar oss och vad vi kan göra för att påverka.

På kampanjsidan vision.se/ITstrul hittar du bland annat en snabb checklista för att ta pulsen på den egna digitala arbetsmiljön och fem tips på vad man kan göra på egen hand för att förbättra.

Mer om kampanjen

Kampanjen kommer bygga på tre faser. Under den första fasen, som är oktober och november, kommer Vision att publicera innehåll i sociala medier utifrån IT-strul som många kan relatera till. Fokus kommer vara på igenkänning och humor, som skapar intresse och engagemang. Under fas två som sträcker sig över november och december kommer Vision att släppa ny statistik på delar som presenterades i rapporten ”IT i välfärdens tjänst” år 2014. Hur ser det ut nu, fem år senare? Under sista fasen blir fokus på hur du som förtroendevald och medlem kan göra för att förändra situationen.

 

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1504 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum