×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ställ frågan om medlemskap – vinn fina priser!

2019-04-08

Idag drar vår tävling Ställ frågan igång. Den som har ställt frågan till flest potentiella medlemmar när tävlingen avslutas vinner en spa-upplevelse till ett värde av 5000 kronor.

Vision växer för åttonde året i rad. Ju fler medlemmar vi är desto mer kan vi påverka. Att vi är många är en fördel som gjort oss starka och handlingskraftiga. Kraften har gjort att vi redan har åstadkommit en massa bra saker lokalt och centralt. Några av alla många fina exempel är bland annat extra friskvårdssatsningar i Lycksele och Härnösand och semesterväxling där man kan byta semesterersättningen mot ledig tid som finns bland annat i region Örebro, Göteborg och Lund.

En stor del av framgången i att Vision växer sig starkare beror på att du som medlem och förtroendevald har ställt frågan om medlemskap!

Alla ska få frågan! Så passa på att fråga så många du bara kan om de vill bli medlemmar i Vision – och ta chansen att vinna.

Det finaste priset är såklart att vi blir fler medlemmar, och får större möjlighet att påverka. Men som grädde på moset har du nu också chans att vinna priser varje vecka. Och den som har ställt frågan till flest potentiella medlemmar under tävlingsperioden och registerat dem på tävlingssajten vinner en spaupplevelse värd 5000 kronor!

Läs mer och var med och tävla på vision.se/stallfragan

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1337 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum