×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ny dokumenthanteringsfunktion på Mina sidor

2019-04-24

Nu får du som förtroendevald tillgång till en egen lagringsyta för dina dokument som rör ditt uppdrag på Mina sidor!

Den nya dokumenthanteringsfunktionen kommer ge dig möjlighet att samla alla dina dokument smart och säkert på Mina sidor. I funktionen kan du bland annat göra en egen mapp, skapa, redigera och lagra dina dokument som du behöver och har i ditt uppdrag. För att få tillgång till dokumenthanteringsfunktionen behöver du en FV-mejl.

Här kan du enkelt:

  • Skapa och redigera dokument i Word, Excel, PowerPoint och OneNote
  • Skapa mappar för att lättare hitta dina dokument
  • Dela dokument och mappar
  • Skriva ut

Det kommer också finnas en gemensam dokumentmapp för avdelningen/klubbens arbete som ordföranden beslutar vilka som ska ha tillgång till. Det är en bra dokumentplats för exempelvis verksamhetsberättelser, protokoll, ekonomisk information m.m.

Den nya funktionen är ett systemstöd för säker hantering av personuppgifter och som samtidigt underlättar och förenklar arbetet med ärenden.

Har du inte redan skaffat en FV-mejl, fixar du det också enkelt på Mina sidor.

Manual för den nya dokumentplatsfunktionen hittar du här på Mina sidor (du måste vara inloggad). Under våren kommer det också att komma en instruktionsfilm och e-utbildning.

Support/frågor
För frågor kring ärendefunktionen på Mina sidor är du välkommen att kontakta supporten alla vardagar klockan 09.00-11.30 och 12.30-15.00 på 08 789 64 09 eller minasidor@vision.se.

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1122 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum