×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • 
Anna Lundblad och Veronica Magnusson

    Anna Lundblad och Veronica Magnusson

"Det är ombuden som är våra stjärnor ute på arbetsplatserna"

2019-02-18

Anna Lundblad från Eskilstuna blev Årets rekryteringsstjärna 2019. Hon i sin tur vill hylla alla ombud!

Grattis, till utmärkelsen Årets rekryteringsstjärna! Hur känns det?
- Det känns jättebra, känner mig hedrad att få ta emot detta pris det är ett kvitto på det man gjort och nu är det bara att jobba vidare  och utveckla medlemsutvecklaruppdraget.

Berätta kort – vem är du och hur ser ditt uppdrag ut?
- Har varit facklig förtroendevald i två år och jag brinner för mitt uppdrag. Mitt uppdrag som medlemsutvecklare innebär att jag har fullt mandat från ordförande så jag kan utföra mina uppgifter. I uppdraget ingår ombud/skyddsombud, medlemsvård, aktiviteter, rekrytering.

Varför är rekrytering av nya medlemmar till Vision ett viktigt uppdrag enligt dig?
- Det ökar Visions inflytande att göra skillnad. Fler nöjda medlemmar ger större möjligheter att få ombud/skyddsombud och styrelser.

Vad är knepet att för att lyckas få ja på frågan Vill du vara med i Vision?
- Att man gör ett positivt intryck på den man värvar och att man förmedlar hur viktigt det är att vara med i Vision. Och får man inte ett svar på engång så kan man ringa upp den som man värvar efter  nån vecka.

I motiveringen stod bland annat: ”Genom att inte bara planera alla arbetsplatsbesök under året där vi träffar medlemmar och blivande medlemmar så har Anna också utvecklat en plan för hur vi lokalt ska jobba med våra ombud, så att de blir aktivare i att ställa frågan och hälsa alla nyanställda välkomna.” Berätta kort om detta arbete!
- Jag har haft enskilda samtal med ombud/skyddsombud en gång på våren/ hösten, då vi pratar om rollen som ombud, hur det  går ute på arbetsplatsen, utbildningar, och vad de behöver för påfyllning,vilka aktiviteter  vi ska ha och det har varit väldigt positivt  ifrån ombuden, det är viktigt att de får känna att det gör ett bra arbete och att de känner att vi coachar dem. Det är ombuden som är våra stjärnor ute på arbetsplatserna.

 

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1337 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum