×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

”För mig är det guld värt att Vision tagit fram en ny app”

2018-11-13

I början av oktober 2018 lanserades appen som gör det enklare att vara förtroendevald i Vision. Linda Lumsby har hunnit testa Vision-appen och tycker att den underlättar i hennes styrelseuppdrag.

Linda LumsbyLinda Lumsby är 45 år och jobbar som administratör. Hennes engagemang började redan i grundskolans elevkår och hon fortsatte som styrelseledamot i studentkåren under åren på högskolan. Idag är hon aktiv som styrelseledamot i Vision Uppsala kommunavdelning med uppdraget som medlemsutvecklare.

– För mig är det guld värt att Vision tagit fram en ny app. Jag laddade ner appen direkt då den var tillgänglig för jag gillar när det är enkelt.

Tillgängligare mejl och kurser

Vision-appen innehåller flera olika verktyg för att stödja förtroendevalda. Där kan man bland annat se lönestatistik, ha koll på inflödet i sin avdelning, värva nya medlemmar och enkelt kontakta Vision Direkt. Linda Lumsby har hittat några favoriter bland de många funktionerna:

– Framför allt gillar jag att min Vision-mejl är så lätt att komma åt nu! Och att jag lätt kan se kurser och aktiviteter. I framtiden hoppas jag kanske att det kommer någon chattfunktion till appen också.

Ladda ner Vision-appen

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1064 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum