×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Dialog för ett mänskligare arbetsliv – beställ ditt material

2017-01-09

När Vision ställde frågan hur medlemmarna vill ha det på jobbet så var beskedet tydligt: ett mänskligare arbetsliv. Ett arbetsliv där ingen blir sjuk av stress, och där kompetens tas tillvara så att alla kan bidra till en bra verksamhet. Vision tänker vara med och forma framtidens arbetsliv.

Nu inleder Vision landets största dialog om ett mänskligare arbetsliv. Runt om i landet kommer vi under året att bjuda in medlemmar, ledning och politiker till dialog där vi tillsammans formar förslag för framtidens arbetsliv. Vår spot med Ingen maskin kommer också att synas i digitala kanaler och på TV4 och Sjuan under januari.

Du som förtroendevald kan spela en viktig roll i detta arbete. Vi har tagit fram material för aktiviteter på arbetsplatsen, för synlighet t ex på stan och för att påverka beslutsfattare. Vi hoppas att materialet ska inspirera dig att vara med och sätta tonen för framtidens arbetsliv. Det är tillsammans som vi bäst kan utveckla ett arbetsliv där sjukfrånvaron minskar. Kanske har ni redan aktiviteter planerade under 2017 där ni kan använda de verktyg som nu tas fram. Alla aktiviteter, stora som små, gör skillnad och bidrar till att skapa ett mänskligare arbetsliv för våra medlemmar.


Till materialet


Läs också vår debattartikel som publicerats på Dagens Samhälle: Tillsammans skapar vi ett mänskligare arbetsliv 

Vision chef

Vision Chef

Vision är det största fackförbundet för chefer i offentlig verksamhet. Vi gör skillnad för dina förutsättningar för ett bra ledarskap genom stöd och rådgivning, utbildningar, inkomstförsäkring, en personlig ombudsman mm

Vision Chef

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1337 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum