Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Informera och kommunicera

Ett viktigt uppdrag för dig som förtroendevald är att kommunicera med medlemmarna och göra Vision synligt på arbetsplatsen. Det kan du göra på många sätt - affischer, e-post, sociala medier, profilprylar och framför allt genom att vara närvarande och möta medlemmar. Här tipsar vi om olika sätt att kommunicera med både medlemmar och förbundet.

Nyhetsbrev till förtroendevalda

Du som är förtroendevald i Vision får ett digital nyhetsbrev tio gånger per år till den mejladress som står i medlemsregistret. I nyhetsbreven tipsar vi om saker som är aktuella just nu samt tipsar om verktyg för att du ska kunna utföra ditt uppdrag som förtroendevald i Vision på bästa möjliga sätt.

Det är fritt fram att använda artiklar och material ur nyhetsbrevet. Skriv gärna ut artiklar, sätt upp på anslagstavlan på jobbet eller dela ut till medlemmar.

Förtroendevaldamejl

Som ombud ska du också skaffa en förtroendevaldamejl (FV-mejl) som du använder i ditt uppdrag. Det handlar om medlemmars integritet och att skydda känsliga uppgifter och därför ska du inte använda exempelvis arbetsgivarens mejl. Du fixar enkelt din fv-mejl på Mina sidor.

Förtroendevaldamejl

Har du rätt mejladress i Visions medlemsregister? Kolla dina uppgifter på Mina sidor eller skicka in din mejladress till medlemsregistret@vision.se.

Vision-appen

Vision-appen är en smart och enkel app som stödjer dig i ditt uppdrag. Du kan bland annat enkelt se kontaktuppgifter till andra i din klubb/avdelning, värva nya medlemmar, kontakta Vision Direkt för råd och stöd, smidigt komma åt din FV-mejl och se när du fått nya. Du får också pushnotiser i appen om nyheter som rör ditt uppdrag. Appen utvecklas och uppdateras kontinuerligt.

Ladda ner Vision-appen

Tipsa oss!

Vill du dela med dig av något ni gjort i din avdelning eller klubb? Eller saknar du artiklar på något tema? Kontakta gärna kommunikation@vision.se som är ansvarig för kommunikationen till förtroendevalda.

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar