Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Utvärdering av utbildning

I Vision använder vi oss av ett webbaserat verktyg för att utvärdera våra utbildningar.

Kursutvärderingen - en del i vårt kvalitetsarbete

Efter utbildningen får deltagarna en webbenkät per e-post. Enkäten är öppen i 14 dagar. Därefter gör utbildningsgruppen en analys av utvärderingsresultatet som vi återkopplar till kursledare, utbildare, arrangör av utbildningen och till Visions kansli.

Kursutvärderingen används för att säkerställa att utbildningarna håller hög kvalitet. Målet är att minst 80 procent av deltagarna ska vara nöjda eller mycket nöjda.

Beställ en kursutvärdering

Ni som har arrangerat en av Visions utbildningar lokalt i er avdelning kan beställa en kursutvärdering av Visions utbildningsgrupp. Det gör ni genom att fylla i formuläret nedan.

Kom ihåg att beställa kursutvärderingen i god tid före utbildningen! Detta för att vi ska hinna förbereda för utskicket som då går ut automatiskt i samband med att kurstillfället avslutas. 

Tänk också på att utbildningen måste vara registrerad på Mina sidor och att kursutvärderingen endast skickas till kursdeltagare med bokningsstatus definitiv.

Avdelning
Kontaktperson
Tel dagtid
E-post
Utbildning som ska utvärderas
Utbildningsform
Kursdatum
Namn på kursledare
Utbildningen är upplagd på Mina sidor
Deltagarna har status definitiv
 

 

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar