Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Att få till ett bra avslut

Precis som en bra start vill vi förstås få till ett bra avslut. Dessa tips ser ut på ungefär samma sätt som vi brukar rekommendera att summera och avsluta vid fysiska utbildningstillfällen.

Tips på metoder:

  • Summera gärna kort med stöd av en ppt-bild med stödord, alla brukar vara trötta i slutet.
  • Reflektera Låt deltagarna dela med sig av sina lärdomar. I körschemat finns ofta förslag på upplägg som hjälper deltagarna att bearbeta intrycken. Vanliga varianter är att få avsluta en mening, till exempel ”Ett ord för min känsla just nu är...” eller ”Dagens guldklimp/höjdpunkt var…”.
  • Förväntningar Var tydlig med vad deltagarna förväntas göra i ett eventuellt nästa steg om utbildningen fortsätter efter genomfört webbseminarium. Även om utbildningen är slut är det bra att ha med något framåtsyftande och handlingskraftigt som fokuserar på att deltagarna har påbörjat en utvecklingsprocess. Be dem reflektera och avsluta meningar som till exempel: ”Det första jag ska göra när jag kommer hem är... ”, ”Jag ser fram emot att börja med/testa …”, ”när jag kommer tillbaka till arbetsplatsen...”.
  • Bekräfta något positivt som kommit upp, använd deltagarnas namn och tacka för deras insats.
  • Stanna Berätta att du stannar kvar en stund för individuella frågor eller funderingar.

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar