Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Blandat lärande

Med avstamp i Visions utbildningspolicy, som förklarar vår pedagogiska grundsyn, är blandat lärande något vi eftersträvar i våra utbildningar. Det innebär att Visions utbildningsgrupp erbjuder fysiska utbildningstillfällen med inslag av e-lärande före, under och efter. Blandat lärande beskrivs ofta på samma sätt som flexibelt lärande, som vi nämnt tidigare, men de är inte riktigt samma sak. Flexibelt lärande kan ske helt på distans, medan blandat lärande alltid innehåller minst ett fysiskt tillfälle.

Syftet med ett upplägg byggt på blandat lärande är att utnyttja utbildningstiden på bästa möjliga sätt och samtidigt effektivisera deltagarnas lärprocess. Genom att till exempel först låta deltagarna gå igenom teoridelar och lyssna på rena föreläsningar på egen hand, innan det fysiska utbildningstillfället, sparar vi massor av tid för det vi verkligen tycker är viktigt. Då kan vi lägga mer tid på aktiv dialog, erfarenhetsutbyte och praktiskt arbete som vår delaktighetspedagogik syftar till. Detta ger även deltagarna tid för reflektion och möjlighet att samla på sig frågor och förslag från sin vardag till övriga gruppen när man ses.

 

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

282 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar