×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Gör din egen kampanjaffisch!

Bli en del av handlingskraftskampanjen! Nu kan du som förtroendevald ta en bild av dig själv, skriva en kort text om vad ni gjort och fixa dina egen kampanjaffischer med hjälp av Affischgeneratorn! Dela affischen i sociala medier eller sätt upp den på din arbetsplats.

Attt göra skillnad är vårt uppdrag. Vi fortsätter visa upp allt fantastiskt arbete som ni förtroendevalda gör runt om i Sverige! I vår handlingskraftsampanj lyfter vi kärnan i vårt fackliga arbete - du som förtroendevald och den skillnad du gör.
Flera förtroendevalda inom Vision har redan frontat och varit synliga i annonser och på affischer.
Nu är det din tur!
Här kan du enkelt göra din egen affisch med dig själv och det lyckade fackliga intitiativ du vill berätta om. Det kan handla om allt från framgångsrika intresseförhandlingar till räddade jobb eller förbättrad arbetsmiljö. 
Du kan göra en eller flera affischer!

Gör så här:

  • Ta en bild av dig själv
  • Ladda upp den i Affischgeneratorn
  • Skriv kort om ditt/ert lyckade intitativ under rubriken "Att göra skillnad är mitt uppdrag". 
  • Skriv ditt namn på affischen (frivilligt)
  • Spara din affisch och dela den eller skriv ut.

Affischbilderna kan du dela i sociala medier, skicka med i mail, skriva ut och sätta upp på din arbetsplats eller på annat sätt använda för att synliggöra Vision och dig som ombud tillsammans med några rader om när och hur medlemmar kan nå dig.
Ett extra bra sätt att visa vem Visionsmedlemmar på din arbetsplats kan vända sig till om de behöver råd och stöd, när du och dina kollegor kanske inte ses så mycket på jobbet.

Affischgeneratorn är enkel att använda. Både på dekstop och i mobil. Dock fungerar den inte i Internet Explorer (IE) så använd en annan webbläsare.

Tänk på att affischen du skapar och sprider görs i ditt uppdrag som Vision-ombud. Använd en bild på dig som representerar och fungerar ihop med budskapet. Det är ej tillåtet att använda bilder på någon annan än dig själv. 

Här i vår korta frågor och svar hittar du fler tips på hur du gör för att få bästa resultatet.(öppna och ladda ner här) 

Gör din egen affisch!

Ta en bild på dig själv, välj ett budskap, spara affischen, dela den via mejl eller sociala medier. 

Till Affischgeneratorn!

Behandling av bild i Affischgeneratorn

När du laddar upp din bild i Affischgeneratorn så behandlar bolaget remove.bg din bild för att kunna generera bilden och budskapet i rätt format. Genom att använda Affischgeneratorn godkänner du remove.bg personuppgiftspolicy.

Glöm inte att lägga upp era fackliga framgångar på vår handlingskraftskarta. Du kan läsa mer om kampanjen och kartan här

Har ni undringar eller frågor som gäller Affischgeneratorn så kan ni maila till kommunikation@vision.se 

 

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

520 nya medlemmar under juli

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Chatta med Vision Direkt

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning. Chatta med oss vardagar 9-15.

Till chatten

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum