×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kom igång med din karriär

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför får du som medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig och utveckla dig under hela din karriär. Vi har verktygen som hjälper dig att göra ditt jobb till din dröm.

Jobbsökandet steg för steg
Vi har listat alla delar av ett framgångsrikt jobbsökande tillsammans med tips och övningar.
Allt om jobbsökandet

Skriv ett vinnande CV – Vision granskar det åt dig
Visions karriäragenter gör en personlig granskning av ditt CV.  Skicka in ditt CV och personliga brev, och låt Visions CV-expert granska dem. Inom 24 timmar får du förslag på förbättringar som ökar dina chanser att få jobbet.

Vässa din Linkedin-profil
Hur ska en proffsig Linkedin-profil se ut? Vi har tipsen. Vi kan också granska din Linkedin-profil och ge dig personliga råd.

Personligt karriärsamtal
Boka karriärsamtal via telefon med en professionell karriäragent. Som medlem betalar du ingenting för tjänsten.

Träna anställningsintervju med en jobbexpert
Vill du känna dig extra säker inför intervjun? Boka tid för intervjuträning. med en professionell karriärcoach. Som medlem betalar mindre än halva priset för tjänsten.

Avtalsgransking
När du får ett nytt jobb ska du få ett anställningsavtal. Om du tycker det är svårt att tolka ditt avtal, eller bara vill ha råd och tips innan du skriver på det, ska du kontakta Vision för personlig rådgivning. Läs mer om avtalsgranskning.

Rätt lön från början
När du söker jobb kan det vara bra att förbereda sig på att du kommer att behöva löneförhandla eller komma med ett löneanspråk. Ju mer förberedd du är desto bättre. Det händer att arbetsgivaren vill att du ska skicka med dina referenser med en gång, och ibland ber de om ett skriftligt löneanspråk. Vi rekommenderar att du avvaktar med detta. Löneanspråk ska du vänta med så länge som möjligt, helst tills du blivit erbjuden jobbet. Du har då ett bättre förhandlingsläge, och du vet även mer om tjänsten vilket gör att du kan komma med ett mer underbyggt löneanspråk. Här hittar du tips på hur du får rätt lön från början.

Vision Direkt svarar på dina frågor om lön och karriär

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär. Till Vision Direkt.

En arbetsdag

För dig som pluggar och är nyfiken på arbetslivet finns det möjlighet att under en arbetsdag följa en person inom ditt framtida yrke. Hur ser en arbetsdag ut och vilka kan arbetsuppgifterna vara? Möjligheten finns runt om i landet och inom flera olika yrken, som socionom, ekonom, diakon, HR-strateg och miljö- och hälsoskyddsinspektör. Här kan du läsa mer om hur du gör för att prova på en arbetsdag.

Mentornätverket

Med hjälp av våra medlemmar runt om i landet har vi skapat Mentornätverket – en plats för nya kontakter, personlig utveckling och erfarenhetsutbyte på webben. Här finns fullt av värdefulla kontakter inom massor av olika yrkesgrupper. Det är öppet både för studenter och yrkesverksamma och ingår i ditt medlemskap. Läs mer om hur du hittar en egen mentor i Mentornätverket.

Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 195 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb