×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

En arbetsdag med en student

Vad roligt att du vill vara med och ge studenter en inblick i arbetslivet! Vi hoppas nu att du ska hitta en eller flera studenter som du kan visa upp en arbetsdag för. Vill du avanmäla dig mailar du "Avanmäl" till arbetsdag@vision.se.

När en student vill kontakta dig kommer du att få ett mail genom vårt system med studentens kontaktuppgifter, och sedan ansvarar du för vidare kontakt och att ett möte uppstår.

När du anmäler dig - tänk på att vara så specifik som möjligt vad gäller din specialisering/inriktning. Är du GIS-ingenjör, eller medicintekniker. Är du personalgeneralist eller specialiserad på rekrytering, jobbar du som ekonom med redovisning eller är du controller. Och så vidare! Det hjälper studenten att se vad som kan vänta en arbetsdag hos dig och ger bättre matchning.

I nedanstående fält beskriver du mer ingående vad det är du jobbar med. Tänk på att din text kommer att läsas av studenter, så skriv så tydligt som möjligt så att studenten som läser förstår vad en arbetsdag med dig kan innebära.

Sökbar till den:
Läs villkoren

Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 199 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb