×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem.

Är du inte fullt arbetsför när du blir medlem behöver du kontakta försäkringsbolaget, eftersom det ställs vissa hälsokrav. Om du anmäler dig som medlem med startdatum bakåt i tiden ska du istället uppfylla kraven den dag du gör medlemsanmälan. Med fullt arbetsför menas att du kan utföra ditt vanliga arbete utan undantag, inte får ersättning som har samband med egen sjukdom, skada eller funktionshinder, eller har vilande sådan ersättning och inte av hälsoskäl har särskilt anpassat arbete, anställning med lönebidrag eller liknande. Är du sjuk kortare tid än 15 dagar räknas du som fullt arbetsför.
Du måste vara folkbokförd i Sverige när du tecknar försäkringen.

Om du betalar din avgift till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien att dras så, om du inte tackar nej till försäkringarna eller kontaktar försäkringsbolaget för att ändra till inbetalningskort eller autogiro.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Har du fått jobb, bytt adress eller flyttat fram ditt examensdatum?

På den här sidan kan du uppdatera ditt medlemskap eller bara se över dina medlemsuppgifter så att de stämmer.

Har du fått jobb?
Grattis! Nu är det dags att uppdatera ditt medlemskap till ett anpassat för dig i arbetslivet. Läs mer om allt som ingår.

Nytt examensdatum?
Har du bestämt dig för att fortsätta studera ett tag till? På den här sidan kan du uppdatera dina examensuppgifter i vårt medlemsregister utan att logga in först.

Ny adress?

Du får koll på vad som händer genom mejl och brev från oss. Så uppdatera gärna dina uppgifter när du till exempel byter mejladress så att du inte går miste om något.

Logga in till dina medlemsuppgifter

 Klicka här för att logga in direkt med ditt bank-id.

När du loggat in klickar du på "Mina sidor" till vänster här på sidan. Där kan du uppdatera ditt medlemskap om du fått jobb. Eller välj "Mina uppgifter" om du vill ändra dina kontaktuppgifter. Det tar ett dygn innan du kan se dina uppdaterade uppgifter.

Frågor?

Om du har några frågor om ditt medlemskap kan du alltid kontakta Vision Direkt. De svarar i telefon alla vardagar mellan 8 och 20. Du ringer oss och får svar direkt. Eller så mejlar du och får svar inom 12 timmar.
Telefon 0771 44 00 00 eller e-post visiondirekt@vision.se.

Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 195 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb