×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Har du fått jobb, bytt adress eller flyttat fram ditt examensdatum?

På den här sidan kan du uppdatera ditt medlemskap eller bara se över dina medlemsuppgifter så att de stämmer.

Har du fått jobb?
Grattis! Nu är det dags att uppdatera ditt medlemskap till ett anpassat för dig i arbetslivet. Läs mer om allt som ingår.

Nytt examensdatum?
Har du bestämt dig för att fortsätta studera ett tag till? På den här sidan kan du uppdatera dina examensuppgifter i vårt medlemsregister utan att logga in först.

Ny adress?

Du får koll på vad som händer genom mejl och brev från oss. Så uppdatera gärna dina uppgifter när du till exempel byter mejladress så att du inte går miste om något.

Logga in till dina medlemsuppgifter

 Klicka här för att logga in direkt med ditt bank-id.

När du loggat in klickar du på "Mina sidor" till vänster här på sidan. Där kan du uppdatera ditt medlemskap om du fått jobb. Eller välj "Mina uppgifter" om du vill ändra dina kontaktuppgifter. Det tar ett dygn innan du kan se dina uppdaterade uppgifter.

Frågor?

Om du har några frågor om ditt medlemskap kan du alltid kontakta Vision Direkt. De svarar i telefon alla vardagar mellan 8 och 20. Du ringer oss och får svar direkt. Eller så mejlar du och får svar inom 12 timmar.
Telefon 0771 44 00 00 eller e-post visiondirekt@vision.se.

Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 195 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb