×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Stipendier

Som studentmedlem i Vision kan du söka något av Visions stipendier. Vi ger dig möjlighet att skaffa kunskap, kontakter och erfarenheter utöver din utbildning och har stipendier för såväl uppsatser som att finansiera studier i Sverige. Vi har också internationella stipendier. Observera att du måste vara medlem i Vision för att kunna söka dessa stipendier. Ännu inte medlem? Bli medlem här nedan, bara 100 kronor för hela studietiden.

 

 

Uppsatsstipendier

Ska du skriva uppsats? Sök något av Visions uppsatsstipendier värda 20 000 kronor var.

Ledarskapsstipendium

Skriver du en uppsats som behandlar ledarskap och förutsättningar för gott ledarskap? Sök vårt ledarskapsstipendium! Stipendiet är på 20 000 kronor.
Läs mer om ledarskapsstipendiet

Samhällsvetarstipendium

Skriver du en uppsats som rör den svenska välfärden, dess utveckling, utmaningar och kvalitet? Sök vårt samhällsvetarstipendium! Stipendiet är på 20 000 kronor. 
Läs mer om samhällsvetarstipendiet

Socionomstipendium

Pluggar du till socionom och skriver en uppsats om socialt arbete? Sök vårt socionomstipendium! Stipendiet är på 20 000 kronor.
Läs mer om socionomstipendiet

 

 

Visions internationella stipendium

Vårt internationella stipendium finns till för dig som ska skriva uppsats om eller på annat sätt studera schysta arbetsvillkor och mänskliga rättigheter kopplade till arbetslivet i andra länder. Stipendiet kan ge dig upp till 15 000 kronor.
Läs mer om det internationella stipendiet
Läs tidigare stipendiaters reseberättelser

Visions studiestipendium

Du som studerar eller som nyligen studerade i Sverige och som är medlem i Vision har möjlighet att söka Visions studiestipendium. Beloppet är ett engångsbelopp på 3 000 kronor, och är avsett som stimulansbidrag för dig när du studerar. Stipendierna lottas ut bland de ansökningar som uppfyller kraven.
Läs mer om studiestipendiet

 

Bli medlem

Som student och medlem i Vision betalar du bara 100 kronor för hela studietiden. Läs mer om allt som ingår i ett medlemskap här. När det längre fram blir dags att ta steget ut i arbetslivet får du en förmånlig rabatt - som tidigare studentmedlem betalar du nämligen bara 100 kronor för medlemskapet i Vision under hela ditt första år i arbetslivet.

Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 195 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb