×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem.

Är du inte fullt arbetsför när du blir medlem behöver du kontakta försäkringsbolaget, eftersom det ställs vissa hälsokrav. Du måste också vara bosatt och folkbokförd i Sverige. Om du anmäler dig som medlem med startdatum bakåt i tiden ska du istället uppfylla kraven den dag du gör medlemsanmälan. Med fullt arbetsför menas att du kan utföra ditt vanliga arbete utan undantag, inte får ersättning som har samband med egen sjukdom, skada eller funktionshinder, eller har vilande sådan ersättning och inte av hälsoskäl har särskilt anpassat arbete, anställning med lönebidrag eller liknande. Är du sjuk kortare tid än 15 dagar räknas du som fullt arbetsför.

Om du betalar din avgift till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien att dras så, om du inte tackar nej till försäkringarna eller kontaktar försäkringsbolaget för att ändra till inbetalningskort eller autogiro.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

KulturutvecklareKarlstad0 förfrågningar

Marie Kulturutvecklare i Karlstad

Som kulturutvecklare arbetar jag med kultursamverkansmodellen och Värmlands kulturplan vilken jag är med och tar fram i samverkan med bland kulturverksamheter, kommunerna och civilsamhället. Jag ansvarar särskilt för mångfaldsfrågor: jämställdhet, hbtq, tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning, integration. Jag arbetar också med kultur och hälsa, handlägger vissa bidrag och initierar projekt inom mina ansvarsområden. I mitt jobb ingår mycket skrivande av diverse planer och rapporten, möten med kulturverksamheter, kommuner, studieförbund, landsting, myndigheter och deltagande i och planerande och genomförande av seminarier, utbildningar och konferenser. En mycket varierande jobb där man får bra inblick och överblick i verksamheter och arbetar både med kommuner och staten. Under arbetsdag tillsammans med mig får du som student följa hur det praktiskt går till att arbeta som kulturbyråkrat. Du kommer få följa med på möten med olika personer, se vilken typ av dokument man förväntas kunna ta fram och se hur en offentlig verksamhet fungerar. En möjlighet att upptäcka om detta jobb kan vara något för dig och en chans att ställa många frågor.


FritidsledareNYKÖPING0 förfrågningar

Roger Fritidsledare i NYKÖPING

Verksamhetsansvarig på fritidshem


KultursekreterareKiruna0 förfrågningar

Lennart Kultursekreterare i Kiruna

Jag arbetar med allmänkultur d v s den delen av kulturverksamheten som inte är bibliotek eller kulturskola. Just nu mycket arbete med konstinköp till en ny skola och till ett äldreboende samt med stadsomvandlingsfrågor eftersom Kiruna centrum måste flyttas p g a gruvans verksamhet. Vi ska flytta till ett nytt Stadshus i oktober 2016.....


Biblioteksassistent/samordnareLudvika0 förfrågningar

Maria Biblioteksassistent/samordnare i Ludvika

Alla på bibliotek förekommande arbetsuppgifter, även en del arbetsledande.


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 195 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb