×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem.

Är du inte fullt arbetsför när du blir medlem behöver du kontakta försäkringsbolaget, eftersom det ställs vissa hälsokrav. Du måste också vara bosatt och folkbokförd i Sverige. Om du anmäler dig som medlem med startdatum bakåt i tiden ska du istället uppfylla kraven den dag du gör medlemsanmälan. Med fullt arbetsför menas att du kan utföra ditt vanliga arbete utan undantag, inte får ersättning som har samband med egen sjukdom, skada eller funktionshinder, eller har vilande sådan ersättning och inte av hälsoskäl har särskilt anpassat arbete, anställning med lönebidrag eller liknande. Är du sjuk kortare tid än 15 dagar räknas du som fullt arbetsför.

Om du betalar din avgift till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien att dras så, om du inte tackar nej till försäkringarna eller kontaktar försäkringsbolaget för att ändra till inbetalningskort eller autogiro.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

KommunikatörSTOCKHOLM0 förfrågningar

AnnCharlotte Kommunikatör i STOCKHOLM

Jag arbetar som kommunikatör på Visions kansli i Stockholm. Mitt fokus är digital kommunikation mot studenter och unga akademiker. En vanlig dag på jobbet innebär webbuppdateringar, fixa tryckmaterial och uppdatera sociala medier.


WebbutvecklareVetlanda0 förfrågningar

Tobias Webbutvecklare i Vetlanda

Jobbar som webbutvecklare på Vetlanda Kommun. Jag utvecklar kommunens webbsidor i tätt samarbete med fyra kommunikatörer.


IT-teknikerAlafors, Ale kommun0 förfrågningar

Amra IT-tekniker i Alafors, Ale kommun

Sitter i första helpdesk, hjälper all i Ale kommun med olika datorelaterade problem m.m


MarknadschefLinköping0 förfrågningar

Marie Marknadschef i Linköping

Jag är marknadschef på bostadsbolaget Stångåstaden i Linköping. Jag arbetar med kommunikation, marknadsföring och varumärkesfrågor. www.stangastaden.se


Systemsamordnare/förvaltareUddevalla0 förfrågningar

Rolf Systemsamordnare/förvaltare i Uddevalla

Jobbar på NU-Sjukvårdens eArkiv. Vi digitaliserar patientjournaler och andra dokument. Min uppgift här är att samordna våra IT-system samt förvalta några av dem. Detta innebär mycket systemadministration, utbildningsinsattser samt till viss del användarsupport.


Biträdande borgarrådssekreterareStockholm1 förfrågning

Björn Biträdande borgarrådssekreterare i Stockholm

Hej! Tyckte att detta projekt lät intressant och ställer gärna upp och visar mitt jobb som bitr. borgarrådssekr. hos Socialdemokraterna i Stockholms stadshus! I mitt yrke fungerar jag främst som brevsvarare. Jag diarieför alla brev och mail som kommer till partiets företrädare och besvarar de flesta för företrädarnas räkning. Mitt uppdrag är lärorikt och ger en bra uppfattning kring vilka frågor stockholmarna brinner för och hur kommunpolitik fungerar i praktiken. Det vore givande att visa någon/några intresserad(e)!


InformationssekreterareTidaholm0 förfrågningar

Lena Informationssekreterare i Tidaholm

Intern o extern kommunikation web tidskrifter broschyrer medlemsvård projektledare mm


InsamlingsinformatörUppsala0 förfrågningar

Martin Insamlingsinformatör i Uppsala

Insamlingsarbete för EFS - en missionsrörelse i Svenska kyrkan. Sveriges äldsta biståndsorganisation när det gäller Afrika och Indien. Har varit med och arbetat med kortgivande och internetgivande inom EFS.


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 195 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb