×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem.

Är du inte fullt arbetsför när du blir medlem behöver du kontakta försäkringsbolaget, eftersom det ställs vissa hälsokrav. Du måste också vara bosatt och folkbokförd i Sverige. Om du anmäler dig som medlem med startdatum bakåt i tiden ska du istället uppfylla kraven den dag du gör medlemsanmälan. Med fullt arbetsför menas att du kan utföra ditt vanliga arbete utan undantag, inte får ersättning som har samband med egen sjukdom, skada eller funktionshinder, eller har vilande sådan ersättning och inte av hälsoskäl har särskilt anpassat arbete, anställning med lönebidrag eller liknande. Är du sjuk kortare tid än 15 dagar räknas du som fullt arbetsför.

Om du betalar din avgift till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien att dras så, om du inte tackar nej till försäkringarna eller kontaktar försäkringsbolaget för att ändra till inbetalningskort eller autogiro.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Administrativ assistentÖSTERSUND0 förfrågningar

Lena Administrativ assistent i ÖSTERSUND

Stöd till vår områdeschef och våra enhetschefer i administration, personal o ekonomi


AdministratörJONSERED0 förfrågningar

Sara Administratör i JONSERED

Jag arbetar som administratör på en högstadieskola. Mina främsta arbetsuppgifter är ekonomi och elevhantering. Dessutom administrerar jag skolskjutsen i Partille kommun.


Administrativ assistentMalmö0 förfrågningar

Christel Administrativ assistent i Malmö

Informations uppgifter om min arbetsplats Miljöförvaltningen i receptionen, halvtid. Samt telefonlotsning av nyföretag i Malmö stad, halvtid.


SektionsassistentGöteborg0 förfrågningar

Lotta Sektionsassistent i Göteborg

Arbetar som assistent för sektionschef som ansvarar för en klinik och är chef över läkarna cirka 50 st, på klliniken. Jag bistår dem med all möjlig hjälp samt sköter fakturor, personalregistrering, mötesadmin, IT-program m.m., m.m.


nämndsekreterare handläggare administratörkiruna0 förfrågningar

kerstin nämndsekreterare handläggare administratör i kiruna

protokollskrivning, exp av ärenden, diariet, ansvarig för bidragen till föreningar. lotterihandläggning, offfentliga brevlådan, handläggning kirunastipendiet,


AdministrationBJUV0 förfrågningar

Claes Administration i BJUV

Jobbar med administration inom arbetsmarknad, flykting och ekonomi.


Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 195 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb