Ring oss på 0771- 44 00 00

Oavsett vad du behöver hjälp med på jobbet eller i ditt uppdrag kan du alltid vända dig till vår rådgivning. Du når oss alla vardagar mellan 8 - 20. 
Mellan 9-17 finns rådgivare med extra fokus på dig som är förtroendevald.
Kort svarstid är vår grej.

Gör din egen kampanjaffisch!

Nu kan du som förtroendevald gör din egen affisch. Ta en bild av dig själv, välj budskap, dela affischen i dina kanaler.

Till Affischgeneratorn!

Rådgivningskampanjen fortsätter!

Ditt jobb är vårt jobb! Kampanjen fortsätter och till mitten av maj kommer vi annonsera digitalt på en rad lokaltidningssajter och hos Aftonbladet, Expressen och DN bland andra. Här hittar du allt du behöver veta om kampanjen. Missa inte det!

Visions rådgivningskampanj rullar vidare. Under mars månad har också ickemedlemmar kunnat prova på vår duktiga rådgivning helt kostnadsfritt. Väldigt många medlemmar och ickemedlemmar har hört av sig och fått hjälp och råd av våra proffs på Vision Direkt.

Nu fortsätter vi satsa på att synas digitalt på våra stora dagstidningssajter under resten av april och fram till mitten av maj. Detaljerad mediaplan hittar du här nedan.

Du som förtroendevald får gärna informera och tipsa dina medlemmar om att de kan höra av sig om de behöver hjälp. Och behöver du ett bollplank i ditt uppdrag eller få svar på frågor du har, vet du väl att du också kan kontakta Vision Direkt!

När du ringer 0771-44 00 00 och väljer personlig rådgivning (knappval 2) så kan du mellan klockan 9-17 i nästa steg ange att du är förtroendevald. Du kommer då till rådgivare som har lite extra fokus på saker som rör dig som förtroendevald och ombud. Självklart får du tips och personlig rådgivning i toppkvalité som vanligt också utanför dessa tider. Vision Direkt är öppet alla vardagar mellan 8 och 20. Du kan förstås också mejla på visiondirekt@vision.se 

Du som förtroendevald kan nu också göra din egen kampanjaffisch! Läs mer här!FAQ för kampanjen

Här hittar du en fråga-svar som rör kampanjen. (Du måste vara inloggad som förtroendevald för att kunna ta del av FAQ:n

Mediaplan för externa kampanjannonser

Här hittar du mediaplanen för var och när Vision kommer att annonsera rådgivningskampanjen i externa kanaler. (Du måste vara inloggad som förtroendevald för att kunna se planen när du klickat på länken)

Detta kan du som förtroendevald göra

Vill du som förtroendvald aktivera dig som rådgivningshjälte förutom det du redan gör varje dag i ditt uppdrag? Här hittar du material, förslag och tips på vad och hur du kan gå till väga! 

Kampanjens faser:

Medlemmar i Vision har tillgång till förstklassig rådgivning från er förtroendevalda och från Vision Direkt. Och det vill vi att alla ska känna till! Därför kommer Visions rådgivning att lyftas i en kampanj i bland annat digitala medier, i tidningsannonser, på webben och på arbetsplatser. Medieplan för var och när vi kommer annonsera hittar du längre ner här på sidan.
Vi kommer initialt att lyfta fram Vision Direkt i annonser med bilder på rådgivare som jobbar på Vision Direkt. 
Du som förtroendevald och ombud är också en av våra rådgivningshjältar och dig kommer vi också lyfta fram förstås. Du är alltid ett viktigt stöd för våra medlemmar ute på arbetsplatserna. Får du frågor som du inte kan svara på eller kanske behöver bolla något kan du också alltid vända dig till Vision Direkt. 

Kampanjen är uppbyggd utifrån tre faser.

 • Den första fasen startar 7 februari och pågår hela februari och syftar till att skapa uppmärksamhet och kännedom kring Visions rådgivning.
 • Fas två  som pågår under mars månad är då Vision Direkt även är tillgängligt för potentiella medlemmar och då vi i annonserna kommer ha ett tydligare fokus på det.
 • Fas tre som är därefter syftar det till jobba med retargeting, det vill säga marknadsföring mot potentiella medlemmar som på något vis visat intresse för kampanjen (till exempel klickat på annonser etc) för att de ska bli medlemmar. Under den senare fasen hoppas vi också att ni förtroendevalda vill ta ut kampanjen lokalt, genom exempelvis att kanske annonsera lokalt.
 • Under hela kampanjsatsningen kommer vi att dessutom använda Visions egna kanaler samt uppmuntra till aktiviteter på arbetsplatserna och till medlemmar.

 

Det här kan du göra nu:

På din arbetsplats

 • Berätta om kampanjen för vänner och kollegor, medlemmar och andra förtroendevalda. Uppmana alla du träffar att prova rådgivningen!
 • Gör din egen kampanjaffisch! Använd Affischgeneratorn för att göra din egen affisch med valt budskap. Dela den i dina digitala kanaler eller sätt upp den på arbetsplatsen tillsammans med dina kontaktuppgifter så alla vet vem som är deras Vision-ombud och vem de kan vända sig till för stöd och råd.
 • Fixa en rådgivningsträff! Här hittar du förslag på hur du kan göra och material för tre olika teman - allmän, stress och semester -  för en rådgivningsträff på jobbet. (Självklart kan du välja annat tema/frågeställning som just du vill ta upp eller är expert på. Välj det som är din grej! )
 • Beställ Rådgivningsfika i profilshopen! Fika och prata med medlemmar och potentiella medlemmar om vilka frågor de kan ha om alla möjliga saker som kan röra jobbet. Och berätta om Vision Direkt. 
 • Synliggör kampanjen! Här hittar du affischer som du kan använda och sätta upp på arbetsplatsen och här kan du beställa dekaler  som du kan sätta upp där du får tillåtelse. 

kakburksbild.jpg

Fler kampanjprodukter finns nu i shopen!

muggliten.jpgtrojaliten.jpgcykelskyddliten.jpg

I sociala medier 

 • Gilla och dela de inlägg du ser om rådgivningskampanjen på Facebook, Instagram och Youtube. 
 • Gör din egen kampanjaffisch i Affischgeneratorn och dela i sociala medier. 
 • Berätta, delta och ge feedback i inlägg och frågor i Facebook-gruppen "Förtroendevald i Vision".
 • Informera gärna om Vision och kampanjen på era lokala Facebook-sidor.